Miért sír egész nap?
Figyelt kérdés
3 hónapos a fiam, és ha nincs az ölemben 5 percnél tovább semmi nem köti le. Hiába beszélek neki, beleteszem a hintába, a játszószőnyegre, ott vagyok vele, próbálnám lekötni, egyszer csak gondol egyet és ordít. Tápszeres és anyatejes baba. Laktózmentes tápszert kap, igaz, az anyatej nem az enyém sajnos, laktáz enzimet rakok bele, mert már voltak gondok a latózzal, tehát a hasa nem fájhat. Kérek minden tanácsadót, hogy a magamon cipelést ne említsék... Nem igaz, hogy 10 percre sem tudom letenni, míg mondjuk eszek, Wc-re megyek, jön a postás....és még sorolhatnám! Értem én, hogy velem akar lenni, én is nagyon szeretek vele lenni, de ez az egész napos üvöltés, és hogy semmi nem köti le, segítség nélkül.......... Kárpótlásul este 7től reggel 7ig alszik! :)2013. szept. 23. 21:07
11/11 anonim válasza:
Kitartás és türelem! Nehéz időszak, de el fog múlni! Az enyém is ilyen volt, míg haza nem jött a férjem a melóból enni sem tudtam, nemhogy főzni. A házimunkának mindegy hogy mikor csinálod meg, a babának most ez kell, hogy babusgasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!