Mit tehetek ha egy éves kisfiam mindenből csak két kanállal eszik? Nincs étvágya csak a gyümölcshöz, az pedig nagy mennyiségben hasmenést okoz.
Figyelt kérdés
Mivel hozható meg azétvágya?Soha nem volt jó evő, de ez most katasztrófa.Minden ötletet érdekel!2008. júl. 3. 22:10
1/2 anonim válasza:
Nekem Vitacolan szirupot ajánlott a háziorvos, hát lett olyan farkasétvágya tőle, hogy le kellett csökkentenem az adagot.
Viszont az is igaz, hogy a tesóm kislánya hiába ette...
2/2 anonim válasza:
Nekem is rossz evő volt a kislányom még a gyümőlcsöt sem ette meg,de ez csak átmeneti majd megjön az étvágya,nállunk legalábis így volt.Ma már hét éves és mindent megeszik,igaz most is vannak étvágytalanabb időszakok de ez egy pár napig tart.Énis elkövettem mindent hogy egyen,még bérescseppet is attanm neki,próbáltam játékosan etetni,játszottunk közbe sokszór észre sem vette hogy belecsempésztem a falatot a szájjába csak lenyelte.De ez elég fárasztó volt,szóval én is megszenvedtem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!