Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kell elkezdeni inni a...

Mikor kell elkezdeni inni a szoptatós teát és melyiket?

Figyelt kérdés
2008. júl. 3. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem a védőnő a Lactoherb-et javasolta. Mindenképpen akkor amikor már szülés után hazamentetek és nem indult meg a tej. De ebben akkor már segít a védőnő is.

Üdv, 39 hetes kismama

2008. júl. 3. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Én császárral szültem, és a férjem már a szülést követő 1. napon hozott be a kórházba. Lett is tejcsim bőven. De ha normál úton szülsz, akkor csak úgy érdemes inni, ha kevésnek érzed a tejedet, vagy a baba fejlődési ugrása miatti megnövekedett tejszükséglete esetén. A fiamnak fájt a hasa az édesköménytől, én nem is ittam utána, inkább gyakrabban mellre tettem és rengeteg szénsavmentes ásványvizet ittam.
2008. júl. 4. 10:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a laktoherbről azt hallottam,hogy sok babánál hasfájást okoz.Én nem kísérletezem vele.Én hipp natalt vettem ezt sokan ajánlják.meg én homeos bogyókat is fogok szedni.Sztem szülést követően rögtön elkezdem inni,ill.szedni.39hetes kismama
2008. júl. 4. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Először várd meg,hogy mennyi tejed lesz, feleslegesen ne igyál semmit és ne is fejd, csak akkor ha tényleg szükség lesz rá. Én semmit sem ittam, csak a szokásos folyadékot és két héten belül szépen beállt a kereslet-kínálat. Az első héten még feszült,de akkor sem fejtem le, mert akkor annál több lett volna és mindíg fejhetném. Annyi hogy néha magától el kezd folyni, de ez vele jár.
2008. júl. 4. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!