Anyukak! Szoktatok ellenorizni ti is, hogy szuszog-e a baba alvas kozben vagy csak en vagyok ilyen paranoias?
megnézem én is.volt már példa h ugy megijesztett,hogy szegényt én is megijesztettem.épp kelteni akartam és akkor szép finoman végig simítottam a kis mellkasát.hát nem moccan(máskor egy kézmozdulat volt mindig reakciónak tőle).megsimogattam az arcát,majd ujra a mellkasát,és még mindig semmi.hát erre ugy meg ijedtem h szegényt meglöködtem egy kicsit,persze finoman,de az én csillagom ugy meg ijedt h sírva ébredt.hát majdnem együtt sírtam vele én is.nagyon megijesztett a fiam akkor,annyira mélyen aludt.
2,5 hós kiskópé anyukája
Szia
A mobil légzésfigyelős vagyok.
Nekünk Respisense márkájú ez a figyelőnk.
Használtan vettük a vaterán 15000 ft-ért.
Újonnan a duplája...
lattam eppen hogy 30000 egy uj
de amikor mar forgolodik a baba, akkor hogy lehet hasznalni a mobil legzesfigyelot? hat nem pottyan le rola?
Szia
Erre még nem tudok válaszolni,mert ügye még nekünk nem nagyon forgolódik a kicsi... Max oldalra..:)
Amúgy az van a leírásán,ha jól emlékszem,hogy ha lazán van a babán,akkor egy vatta darabot kell a pelus és a figyelő beakasztója közé rakni,és akkor nem fog lecsúszni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!