Anyukak! Szoktatok ellenorizni ti is, hogy szuszog-e a baba alvas kozben vagy csak en vagyok ilyen paranoias?
igen.
MINDEN éjjel :)
az orrához teszem a kezem, vagy ráteszem a hátára.
és már 14 hónapos:))))
Szia
Én épp most néztem meg,hogy szuszog-e,pedíg itt fekszik mellettem kint a nyagyszobában úgy,hogy rajta van a mobil légzés figyelője...
Tegnap reggel berezzent neki,mikor mellettem feküdt...,nem volt valami jó érzés...:( Épp úgy aludtunk,hogy a karom,és a hasam oldalán feküdt,közben fogtam a kis lábánál,mert ő volt kívül az ágynak,és úgy a kezemtől pár centire zizzent egyet,de hála az égnek vette normálisan a levegőt.. Vagy legalább is újra elindult neki a jelzésre....
Amúgy nem hiszem,hogy paranoiás lennél attól,hogy egyszerűen félted azt,akit szeretsz...
Azért,ha belegondolsz 20 másodpercig nem venni levegőt,még nekün is sok,nemhogy egy babucinak...És nálunk ez sajnos már többször is előfordult...:(
További jó babázást mindenkinek!
Üdv.,egy 3 hónapos kislány anyuja :)
21.29-es vagyok..
Akkor szerintem én sokkal jobban "paranoiás" vagyok nálad,mert nekünk az ágyában is van légzésfigyelője,meg ha nem ott alszik,akkor meg a hasán van a mobil légzésfigyelője...
Mi pont azért vettünk mobilt is,mert mostanában már mikor éjjel felkel enni,akkor már nem rakom vissza az ágyába,hanem ottmarad velünk.. Meg nappal is majdhogy nem mindíg a nappaliban,vagy a hintájában alszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!