Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megcsípte valami 16hós lányoma...

Megcsípte valami 16hós lányomat tegnap éjszaka, holnap ügyelet? Elég csúnyának látom, kép mellékelve?

Figyelt kérdés

Adttam neki 2x fenistil cseppet és estére kálcium injekciót.

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

[url= [link]

url= [link]

url= [link]

Köszönöm a segítséget!!!

2013. szept. 21. 21:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is valami fertőzött jószág lesz...

Az én kislányom szúnyogcsípései is így néztek ki, mikor a nagyapja elkezdte irtani őket vegyszerrel, persze nem haltak ki, csak ilyen szép csípést hagytak. És nagyon sokáig maradnak és igen, az első pár napban olyan, mintha egyre csúnyább lenne, egyre sötétebb lesz...

Szerintem... Én csak kenegettem, szerintem rendbe jön ennyitől. Én nem vinném ügyeletre, még elkap valamit ebben a taknyos időben....

2013. szept. 21. 23:16
 22/30 anonim ***** válasza:
A lányomnak az ilyen csípéseire Cetirizin cseppet írt fel a gyerekorvos, valamint még rázókeverékkel kellett kenegetni. Ezt a cseppet vény nélkül is ki lehet váltani.
2013. szept. 22. 06:17
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem akarlak nagyon elkeseriteni de mivel kivakarta konnyen elofordulhat h poloskacsipesei vannak. A szomszednal pont ilyen volt. A z o lanyanak is ilyen volt a karja. En azert ezt se vetnem el mint lehetoseget. De lehet h hulyeseget irok. Csak egy tanacs es otlet.
2013. szept. 22. 07:43
 24/30 anonim ***** válasza:
Hogy van a kislányod?
2013. szept. 22. 07:46
 25/30 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm hogy ennyien segitetek,tènyleg jól esik!

Most èbredtt fel,de a kálcium ès a fenistil cseppek sem segítettek rajta,mèg mindig ugyan ugy nèz ki mint eddig :-(

Megvárjuk apát hogy haza érjen ès valószinű megmutatjuk a dokinak!

2013. szept. 22. 09:15
 26/30 A kérdező kommentje:

Most azt vettem észre,hogy a csipéseken kis holyagok lettek amik kemènyek.. A multkor a mutato és a gyűrűs ujját csipte meg valami amivel nem is foglalkoztam,pont tegnap mutattam a 2ujját a tesomnak hogy jèzus a gyereknek szemőlcse van mert csak bevan keményedve,nah most a karjàn is ugyanezek a csipèsek vannak!

Gözöm sincs most már mi az,de igy nem ügyeletre viszem,csak holnap a saját orvosunkhoz!

2013. szept. 22. 09:33
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
mindenképpen mutasd meg a dokinak.a szobáját meg jól nézzétek át hogy mi csiphette meg.mert tuti hogy nem szúnyog
2013. szept. 22. 10:46
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is vidd dokihoz és tüzetes szoba-ágy átnézés...kezd hidegedni és a rovarok menekülnek be a házba, lakásba, ahogy tudnak. Szóval ne csak a tünetet kezeljétek az okot is próbáljátok megtalálni (mellesleg az segíthet a dokinak is). Jobbulást!
2013. szept. 22. 11:36
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Voltatok dokinál? Mit mondott? Ha szabad érdeklődni.
2013. szept. 23. 10:30
 30/30 A kérdező kommentje:

Még nem voltunk,most már a pirosság múlóban van,csak maradtt a kis dudor neki az összes csípésen,azt mgmutatom minden képpen.

Köszönöm az érdeklődést :)

2013. szept. 23. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!