1,5-2 éves gyermeked mennyi mesét néz egy nap?
Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 20:50
11/11 anonim válasza:
6 os vagyok, azért írtam le, hogy nem csak laptopon mesét néz, nehogy valaki már azt gondolja ebből áll a napunk! Őszintén ? Szerintem nem sok...Egyrészt ezek már nem katódsugárcsöves tv-k mint régen, nem mértéktelenül nézi, és nem agresszív meséket!Nem hisztizik, szuperul alszik éjszaka, nem hiperaktív, így az idegrendszerére nem gondolnám, hogy brutál mód hat...Kortársainál többet tud, a szókincse nagyon fejlődik, mosolygós, aktív kislány!Nem látok benne semmi rosszat na!Bár csak bogyót néz, ami szerintem klassz mese, építő jellegű...A mai világ picit túl túl nekem...Szinte semmit ne csináljon a gyerek, lehetőleg füvet egyen, járjon 7 napból 7szer különórákra, és még sorolhatnám...Szerintem meg hagyni kell gyereknek is lenni, és mindenki döntse el, hogy hogy, és, hogy mi fér bele! Erről napokat lehetne vitázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!