Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1,5-2 éves gyermeked mennyi...

1,5-2 éves gyermeked mennyi mesét néz egy nap?

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 20:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
6 os vagyok, azért írtam le, hogy nem csak laptopon mesét néz, nehogy valaki már azt gondolja ebből áll a napunk! Őszintén ? Szerintem nem sok...Egyrészt ezek már nem katódsugárcsöves tv-k mint régen, nem mértéktelenül nézi, és nem agresszív meséket!Nem hisztizik, szuperul alszik éjszaka, nem hiperaktív, így az idegrendszerére nem gondolnám, hogy brutál mód hat...Kortársainál többet tud, a szókincse nagyon fejlődik, mosolygós, aktív kislány!Nem látok benne semmi rosszat na!Bár csak bogyót néz, ami szerintem klassz mese, építő jellegű...A mai világ picit túl túl nekem...Szinte semmit ne csináljon a gyerek, lehetőleg füvet egyen, járjon 7 napból 7szer különórákra, és még sorolhatnám...Szerintem meg hagyni kell gyereknek is lenni, és mindenki döntse el, hogy hogy, és, hogy mi fér bele! Erről napokat lehetne vitázni!
2013. szept. 24. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!