16 hónapos gyerekkel fel lehet ülni néhány dologra a Vidámparkban?
"nem rosszindulatúan írtam 3as, ne haragudj :)"
nem vettem rossz néven, csak nem szokásom hülyeségeket válaszolni, de most sikerült és ezért bocsánatot kértem... :)
Nnna de mostmár abbahagyom a kérdés szétoffolását. :)
Igazából nem az a lényeg, hogy hány centi, hanem hogy veszel-e jegyet neki vagy sem. Mesecsónakban is ülhet akár újszülött is anyukával ha vettek neki jegyet.
A vidámpark részéről a logika ennyi és semmi más:
Aki fizet az használhatja a játékokat. A 90cm alatti ingyenesség pedig nem ajándék, csak egy apró gesztus, hogy a családnak ne kelljen otthon hagyni a babát mert feleslegesen nyilván nem szeretnének fizetni ha úgyse ültetik fel semmire. Szóval a babával kapcsolatban el kell dönteni: fel akarod ültetni és akkor veszel jegyet neki, vagy nem akarod felültetni sehova. Ezt igazából bent is el lehet dönteni és később visszamenni jegyet váltani neki is, mert mégis de jó lenne felülni vele ide vagy oda.
Amúgy a 140cm alatti jegy ("gyerekjegy") illetve ugyanennyibe kerülő nyugdíjas jegy sem valami fajta kedvezmény.
Csupán azért olcsóbb, mert sokkal kevesebb játékot használhat. (Ellenben pl. a diákkedvezmény az valós kedvezmény, mert olcsóbb árért ugyanazt kapja mint a teljes árú jegy.)
Kedves utolsó!
Az a lényeg, hogy hány cm. Ha nem éri el a 90 cm-t (amit lemérnek a pénztárnál), nem vehetsz neki jegyet. Kislányom 90 cm felett volt, kértünk jegyet, és lemérte a pénztáros, hogy biztos van-e annyi. Augusztus közepén voltunk.
De ez már úgy sem aktuális, mert nincs Vidámpark.
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!