16 hónapos gyerekkel fel lehet ülni néhány dologra a Vidámparkban?
Hány cm? 90 cm az a határ, ami alatt nem kell belépő, de csak 1 játékra ülhet fel, a csónakhintába.
Se a mesecsónak, se az óriáskerék nem használható 90 cm alatt.
Nem hiszem hogy engednék.tavaly volt egy család aki értetlenkedett hogy a dodgemböl miért zavarták ki apukát az egy éves gyerekkel.
Ugy sem fogna fel belöle sokmindent,és h te felülj valamire,mindig kéne valaki aki vigyáz rá.
3as válaszoló, amiket írtál, na azokra biztos nem ülhet fel. pont ezek a játékok azok amikre csak egyedül, szülő nélkül ülhet fel. 16 hónaposnak hogy mondod el, hogy ne szálljon ki a mini óriáskerékből ha megunja?
egyébként úgy van ahogy a 2. válaszoló írja, 90 cm alatt nem kell jegy, de semmire nem ülhet fel...
mi most voltunk, őszintén megmondom, ekkora gyereket nem vinnék, mert ahhoz túl drága, hogy sétáljunk egyet.
szoktak lenni gyerek programok, ott vannak olyan körbemenő autós izék, amikre a szülők is felállhatnak, na az biztos tetszene neki, de a vidámparkba sajnos nem így van megoldva.
"3as válaszoló, amiket írtál, na azokra biztos nem ülhet fel."
Ok. Bocsi a rossz válaszért.
nem rosszindulatúan írtam 3as, ne haragudj :)
csak most voltunk ahogy írtam is és engem megdöbbentett, hogy az a rész "szülőmentes" a vasútra és a repülőre ülhet fel ott a szülő is, de az nem is piciknek való, a 4 évesem nem érte el a repülő pedálját így nem is tudta felrepíteni.
a vasút meg elég rémisztő egy ilyen kicsinek mert sötétben mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!