Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A ti anyatejes babátok átaluss...

A ti anyatejes babátok átalussza az éjszakát?

Figyelt kérdés
Mennyi idős?
2013. szept. 19. 14:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi ekkor tettük az ágyát az enyém mellé, levettük a köztes rácsot és sokszor elég volt csak átnyúlnom hozzá és megsimogatnom, máskor átmászott hozzám és már aludt is, picit vártam és gond nélkük visszatettem. Próbáljátok ki ha megoldható.
2013. szept. 20. 14:27
 12/12 anonim válasza:
AZ én babám 9 h. mult, anyatejes , és még egy éjszakát sem aludt át. Ő a második gyerek , az első már nagy és vele nem voltak ilyen gondok .Csuszlit sem fogad el éjszakánként van ,hogy óránként ébred , csak cicire alszik vissza .Én már próbáltam a chamomillat , sedatif pc, citromfűt..semi..Van esetleg ötletetek , foga még nincs........
2013. nov. 5. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!