Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van közületek olyan, aki...

Van közületek olyan, aki mindig is azon az állásponton volt, hogy nem adatja be gyermekének a h1n1 elleni védőoltást, az utóbbi időben viszont megváltozott a véleméyne és mégis beadatja? Mi alapján változtatta meg a döntését?

Figyelt kérdés

Kérem, azok ne válaszoljanak, aki mindig is ellene, ill mellette voltak az oltásnak!!!

És kérem senki ne akarjon rá, vagy ellene beszélni, nem ez volt a kérdés!

2009. nov. 5. 11:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy ideig mi is az oltás ellen voltunk. Én 16 hetes terhes vagyok, lányom 11 hónapos. Mi nem kapjuk meg az oltást. A húgom, aki nagyon sokat jön hozzánk babázni, végülis - 4 orvos tanácsára - megkapta a h1n1 ellenit és a szezonálist. A férjem ugyanígy. Viszont a család többi tagja elzárkózik az oltás ellen.
2009. nov. 5. 15:03
 12/15 anonim ***** válasza:
tegnap már írtam, én vagyok a 34 heets kismama 22 hónapos kislánnyal. Megkérdeztem a háziorvosunkat megint és azt modta, hoyg a férjemnek jó volna, de a férjem kategórikusan kijelentette, hogy nem kísérleti patkány és nem hajlandó beadatni. Mielőtt még támadásokat kapnék: nagyon jó apa és iméd engem, a lányát és a születendő gyermekét is, de akkor sem oltatja be magát.
2009. nov. 6. 20:07
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi
2009. nov. 8. 15:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Első oldal utolsó válaszolója vagyok. 80 éves nagyszüleim, akik eléggé le vannak robbanva, a papám krónikus tüdőbeteg, megkapták egy hete az oltást. Eddig szerencsére semmit nem észlelnek, jól érzik magukat, remélem így is marad. De hogy mik lehetnek a hosszú távú mellékhatások, azt senki sem tudja. Még a tesztelők sem :(
2009. nov. 9. 13:25
 15/15 anonim ***** válasza:

nekem a fiam ma kapta meg, lányom a jövő héten, mert tegnap lebetegedett, és emiatt csúszik neki. A páromnak is megvettem már, neki csak el kell menni beadatni. Magamnak majd fizukor.

Eddig(igaz nem sok idő telt el) semmi baja nincs a fiamnak, nem lázasodott be tőle, semmi.

Ha valamit észlelek rajta, vagy a lányomon ha megkapta, akkor megírom, hogy más is tudja.

2009. nov. 9. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!