Gabszem kérdése:
Éjjel rosszul alvó 1-2 éves babák anyukái, kiváncsi lennék nálatok, hogy telnek az éjszakák?
Figyelt kérdés
Kislányom 19 hós, kb 10 hós kora óta kűzdünk az éjszakai több órás ébrenléttel. Egyszerűen nem tudom miért csinálja, mindent kipróbáltam (kivéve a sírni hagyást), homeos bogyókat is, éjjeli fényt, macit stb. De így is éjjel felébred és van hogy órákba telik mire visszaalszik. Nagyon anyás mostanában és külön szobában alszik már születése óta, az egyetlen dolog ezek után amire tippelni tudok, hogy azt akarná hogy ott legyünk (legyek vele). Ágy nem fér a szobájába mégegy, gondolkozom rajta hogy odarakok valami matracot mellé és ott alszom, de (lehet hogy emiatt rossz anyának gondoltok), nem szívesen költözök át hozzá.2013. szept. 17. 15:49
1/3 anonim válasza:
Szia! Lehet, hogy az lenne a legjobb, ha őt vinnétek át magatokhoz, hogy veletek aludjon! Kislányom 13 hónapos és kb. 3 hónapja ő sem aludt egy éjszakát sem végig, ő egy szobában alszik belünk a mai napig is. Nincs fent órákat, de többször felsír éjjel, megitatom, cumit beadom a szájába és visszaalszik. Van, hogy magunk mellé fektetjük, ott meg elkezdett játszani meg nevetgélni, mert új volt neki a helyzet, de szép lassan elalszik ott is. Elég kómás vagyok minden nap, mert sokszor kell hozzá kelni. Elég nehéz így, de remélem előbb-utóbb megint lesznek végig aludt éjszakák.
2/3 anonim válasza:
Kislányom most lesz 1 éves. Már több hónapja küzdünk a nem alvással, sokszor ébredéssel. Sok mindent próbáltam én is. Néha segít, ha odafekszem a kiságya mellé (matracon, takaróval), de leginkább az sem, mert akkor meg sírva nyúlkál ki a rácsokon, hogy hozzám jöjjön. Viszont
2 napja már kínomban nem tudtam mit kitalálni, így párologtatok a szobájában levendula illóolajat. Lekopogom, most végre alszik, csak 1x kelt fel mindkét éjjel. Remélem hosszabb távon is működni fog....
3/3 anonim válasza:
Kisfiam is 19 hónapos és már 3 hónapja sajnos úgy telnek az éjszakáink hogy kb 3 óra körül felébred és akkor magamhoz veszem és együtt alszunk reggel 8-ig, a szobájában is van ágyam mert sajnos előtte ő is órákig ébren volt és nyugtalan volt , régen is többször ébredt de akkor könnyen vissza is aludt , sajnos nálunk így alakult de legalább nyugodtan alszik és kipihenten ébredünk mindannyian.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!