Meddig nőnek a babák ilyen gyorsan?

Hát ha belegondolsz, akkor a 74-es, 6-9 hónaposokra való. Az én lányom nagyobb növésű volt mindig a kortársainál, ezért én mindig egy számmal nagyobbat vettem, mint kor szerint előírt. Tehát most a méretetek 68-as a centik alapján. 74-esnél nagyobbat szerintem nem nagyon érdemes venni, mert óriási lesz. Viszont az is tény, hogy még abban a korban van a lányod, amikor még sokat nőnek, szóval sajna lehet hogy márciusra ki fogja nőni...hosszú a szezon sajna...
De ez nagyon ruhafüggő is. Pl a Brendonban vettem olyan overállt, amit kb 2 hét alatt kinőtt a lányom, mert olyan volt a szabása. Aztán már olyan síoverált vettem, amihez kell kabátot venni külön, tehát kantáros nadrág fazonú, és a pántját a minimumra állítottam, és a bokájánál pedig gumival be van szűkítve, tehát ha ráhúzod a csizmájára, akkor nem is tűnik olyan nagynak, főleg jól aláöltözve. Szóval ilyen fazonból vettem neki egy bő számmal nagyobbat, mint a mérete, és ezzel kihúztuk a szezont. Szóval jól nézz szét, milyet szeretnél, mert ilyennel megoldható, a többit szerintem ki fogja nőni, hiszen 10 hónapos lesz márciusban ha jól számolom, tehát a hónapok szerinti számozás szerint nagyjából kinövi a 74-est...de a ruhák számozása is elég kusza, szét kell nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!