Megéri megvenni az Avent újfajta cumisüvegét 2500-3000 Ft-ért? Vagy jó az olcsóbb is?
Mármint olcsóbb fajta,vagy Aventesnek olcsóbb,régi változata?
Hát én mondjuk kaptam mindent,amink van és Aventesek.De én mindenképpen márkásabbat vennék,mert azok szerintem jobb cumisak és a fogak miatt szerintem fontos ez.De ha cicis baba,akkor inkább pohárból kellene itatni és max egy db üveg,ha útközben nem lehet cicit elővenni.Nekem hamar üveges lett a kicsi sajnos,viszont 10hós korában letettük a cumisüveget,mert nem fogadta el már 8 hónapos korától.Inni szívószállal iszik,enni meg kanalasat kap mindig.
Én szeretem az Avent üvegeit, 1,5 éves a lányom, még mindig ezt használjuk, persze nem a kicsit, hanem 260ml -est. De Mam is jó, azok olcsóbbak kicsit, végülis azokat félretettem, mert napi 2x használjuk, annyink meg van Avent. És az Avent cumisüvegjeiből én többet bele tudtam rakni a sterilizálómba (Chicco), a Mam-mal mindig bajban voltam.
Nagyon olcsó kategóriát nem vennék, mert kaptam DM, Rossman cumisüvegeket, és azokat nem lehetett mikrós sterilizálóban rakni, külön pedig nem forralgattam, úgyhogy nem is használtuk.
Szóval a drágább ebben az esetben szerintem jobb is, és praktikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!