Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megéri megvenni az Avent...

Megéri megvenni az Avent újfajta cumisüvegét 2500-3000 Ft-ért? Vagy jó az olcsóbb is?

Figyelt kérdés

2013. szept. 16. 08:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Mármint olcsóbb fajta,vagy Aventesnek olcsóbb,régi változata?

Hát én mondjuk kaptam mindent,amink van és Aventesek.De én mindenképpen márkásabbat vennék,mert azok szerintem jobb cumisak és a fogak miatt szerintem fontos ez.De ha cicis baba,akkor inkább pohárból kellene itatni és max egy db üveg,ha útközben nem lehet cicit elővenni.Nekem hamar üveges lett a kicsi sajnos,viszont 10hós korában letettük a cumisüveget,mert nem fogadta el már 8 hónapos korától.Inni szívószállal iszik,enni meg kanalasat kap mindig.

2013. szept. 16. 09:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Én szeretem az Avent üvegeit, 1,5 éves a lányom, még mindig ezt használjuk, persze nem a kicsit, hanem 260ml -est. De Mam is jó, azok olcsóbbak kicsit, végülis azokat félretettem, mert napi 2x használjuk, annyink meg van Avent. És az Avent cumisüvegjeiből én többet bele tudtam rakni a sterilizálómba (Chicco), a Mam-mal mindig bajban voltam.

Nagyon olcsó kategóriát nem vennék, mert kaptam DM, Rossman cumisüvegeket, és azokat nem lehetett mikrós sterilizálóban rakni, külön pedig nem forralgattam, úgyhogy nem is használtuk.

Szóval a drágább ebben az esetben szerintem jobb is, és praktikusabb.

2013. szept. 16. 10:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Az újabb fajta avent natural cumisüvegre gondolok.
2013. szept. 16. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát igazából szerintem mindegy. A régieket már nem gyártják szerintem azért is akciós mondjuk a Brendonban. Semmivel nem ír többet, hogy más anyagból lenne, ez is PP. Új formatervezés, szerintem ennyi a különbség. Nekünk egyébként nem PP anyagú van, hanem PES, ezeket sem lehet már kapni, pedig ez jobb volt. Ezek az arany színűek voltak, más volt az anyaguk, keményebb műanyagból van, könnyebb tisztántartni, nem színeződik el..tehát így azt mondanám, hogy igen, megéri. De ez nem az...a design-on kívül és mást nem látok, hogy több-jobb lenne, úgyhogy inkább megvenném feleannyiért a régi fajtát, amíg lehet kapni :)
2013. szept. 16. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!