Avent cumisüveget, etetőcumit használó anyukák? A ti babátok hányas jelzésűt használ és milyen idős a baba?
6 hónapos a kislányom etetőcumiban a táphoz 2-est, vízhez 1-es jelzésűt használok
Most kezdtem el gondolkodni a csőrös poháron, mert üres pohárral már nagyon megy neki az emelgetés.... kanállal szépen eszik minden mást.
Szerintem nem probléma, hogy ilyen cumiméreteket használtok. A kisfiam kb 1 éves volt, mire nem fuldoklott a 3-astól. Mi nagyon sokára váltottunk 1-estől, már bőven elmúlt 6 hónapos, de pontosan nem emlékszem, csak arra, hogy már én is azon aggódtam, hogy vajon ez normális.
A csőrös itatóra kezdéshez én a szilikonosat ajánlanám, mert annak az anyaga hasonlít a cumihoz. Legalábbis szerintem ezért boldogult vele a fiam olyan jól elsőre is. Az Avent csőröséből sokáig nem tudott inni, és nem is akart, mert nagyon más a formája és az anyaga is egy cumihoz képest.
Most 18 hónapos és már csak a reggeli és esti tejcsihez cumisüvegezünk. Napközben főleg pohárból iszik, vagy esetleg csőrösből. Már simán elfogadja az Aventost is.
Köszi Csajok!
Megnyugodtam! :)
Csőrössel az Aventével próbálkoztam. Nem tudja szívni. A szilikonos az melyik?
A szilikonos itatónk nekünk DM-es (asszem saját márkás, de az tuti, hogy a DM-ben vettem) Nuby a neve. Lehet hozzá külön kapni csak szilikon fejet is, ha elhasználódik. És ez is csöpögésmentes, természetesen!
3-as voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!