Ilyen korban mar latszik, h jobb v bal kezes lesz a kics?
Figyelt kérdés
14 honapos a kisfiam,es azt vettem eszre,h toll kerul a kezebe akkor azonnal bal kezzel kezd el firkalni a papirra,h esetleg atteszem a jobb kezebe akkor nem ugyan olyan ugyes vele mint a masik kezevel.
Mar ebben a korban is latszik,h milyen kezes lesz a kicsi,v ez meg alakulni fog nala?
koszonom a valaszokat
2009. nov. 4. 12:27
1/4 anonim válasza:
én balkezes vagyok (és örülök is neki), ezért foglalkoztam már a kérdéssel, pedig még csak 7 hónapos a babám. mindenhol azt olvastam, hogy kb. 5 éves korban fog végleg eldőlni. ha van a családban balkezes, akkor van rá esély, én pl. apámtól "örököltem".
2/4 anonim válasza:
fiam jobb kezes 2éves koráig balos volt,hagytuk persze.3éves kor körül alakul ki végleg.Kicsi lányom 2éves bal kézzel eszik csak,de..jobb kézzel rajzol? Majd kiderül,apuci balkezes de ez sem jelent semmit.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat.
Persze nem eroltetem En sem,es az sem lesz majd baj,h esetleg bal kezes lesz,csak erdekelt vna a Ti velemenyetek is.
koszonom
2009. nov. 4. 12:59
4/4 anonim válasza:
Fiam 9 hós. Apukája balos, eddig mindenért bal kézzel nyúl a drágám, úgyhogy kíváncsi leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!