Hogyan tudnám az óránkénti evésről leszoktatni a babámat?
Bár nem írtad, de gondolom, szoptatsz?! Valószínűleg szomjas. Egyrészt. Másrészt nem telik el elég idő 2 etetés között, hogy rendesen egyen. 2 etetés között ajánlatos 2 órát várni, mert különben a félig megemésztett tejcire (tápszerre?) eszik és fájhat a pocakja tőle! Próbálj meg steril vizet adni neki 2 etetés között és 2 órán belül, ha lehet, ne adj neki. Ha csak szomjas, elég lesz a víz, ha viszont éhes, valószínűleg sírni fog a ciciért. Lehet, hogy nem elég neki a tejci. Beszélj a védőnővel is erről szerintem!
Jó babázást!
Nagyon-nagyon pici még, pici a gyomra, az anyatej gyorsan emésztődik, nagyon-nagyon meleg van, lehet, hogy növekedési fázisban is van, egyszóval HAGYD szopni óránként!!! Ne adj neki vizet, feküdj mellé, vegyél egy könyvet, szervezz háztartási segítséget, ha mód van rá, és engedd, hogy cicizzen. És ha nekem nem hiszel, hívd fel a mellékelt lista szerinti valamelyik szoptatási tanácsadónőt, nekem sokat segítettek. Ne kedvetlenítsen el, ha nem érsz el rögtön egy-kettőt, ők maguk is többgyerekes gyakorló fiatal anyukák, és szerintem szuperek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!