Megharap szoptatás közben 6hónapos babám, abbahagyhatom?
Nálunk gyerekorvos és a védőnő is röhög a hat hónapos korig kizárólag anyatej és mindenki szoptasson és fogjuk egymás kezét, aki nem szoptat azzal pokolra és vegyék el tőle a gyereket is elven.
Iszonyú ez a stressz amit csinálnak az anyukákkal.
Nem ezen múlik, hogy ki rossz anya vagy ki a jó anya.
Ha egy emberből egy szadista gyilkos lesz, nem azért lesz mert anyatejes volt vagy tápszeres.
Ha nyűg Neked a szoptatás, azt a baba is érzi, ergo neki sem jó.
Nagyon jó tápszerek vannak.
Érdekes, hogy a tápszeres gyerek is ugyanolyan gyerek, mint az anyetejes. Nincs ráírva cetlivel, hogy tápszeres.
És aki nem tud szoptatni? És aki nem akar? Mi a különbség?
Az ő gyereke, az ő életük, azt csinál, amit szeretne, amit jónak lát.
Mikor tanuljuk már meg, mi emberek, hogy nincs közünk más életéhez? Azt csinál, amit szeretne, és nem idegen emberek tisztje megítélni, hogy ezt helyesen teszi-e.
Én szoptatom a gyerekem, mert nekem így kényelmes és így jó, Ő meg ne szoptassa, ha neki úgy kényelmes és úgy jó.
Mindenki csinálja azt amit jónak lát, az ítélkezéshez meg senkinek semmi joga nincsen.
Szeretni kéne egymást és jó tanácsokat adni, nem belerúgni és megkövezni a másikba. Ilyenek vagyunk mi magyarok, szomorú egy ország ez. Lehet lepontozni, mert az megy.
Kedves kérdező 2. válaszoló voltam, tehát még egyszer leírom, azt csinálsz amit jónak látsz. A te gyereked, a te tejed, a te melled, te pénzedből veszed a tápszert, ergo a Te dolgot. Ha nyűg, nem szeretnéd, akkor ne tedd. Nem fog kopogtatni a gyámügy reggel, hogy anyuka mégis milyen anya maga? Ha tudnád hányan zokogtak a védőnőnél, emiatt amit az anyukák csinálnak egymással.
Ne foglalkozz senki véleményével, azt tedd ami Nektek jó.
Kedves Utolsó, elég szomorú, ha szerinted ezen áll vagy bukik, hogy valaki jó anya-e.
Az a gyerek nem attól lesz erkölcsös és jól nevelt, hogy tápszert evett-e csecsemőkorában vagy anyatejet.
Az a nevelésen múlik.
Egyébként is, hogy jön itt bárki is ahhoz, hogy megítéljen másokat, akiket nem is ismer, hogy milyen szülő.
Senkinek semmi köze hozzá. Tanuljatok már meg a magatok dolgával foglalkozni, és ne ismeretlen emberekről állítsátok, hogy pocsék anya.
Ismét egy kedves hozzászóló. Igen, véletlenül félreírtam. 5hinaposan kezdtem, csak a 4től volt nehéz. De nem magyarázkodom, nem támogatókat keresek, hanem tanácsokat. Olvasd el a válaszaimat, nincs tejem, és ha tudnám folytatnám. Kérdés hogy meddig erőltessem, ha nem akarja? Nem szeretném többször leírni, NEM NYŰG!!! Ha nyűg lenne nem kerdeznék semmit, hanem 2hónapja abbahagytam volna, ennek ellenére ha nem bántana nem írnék.
Többen írták, ki miért ítélkezik mások fölött, sajnos ez még az anyukák körében is elterjedt, de nem tudok haragudni rájuk, mert az ilyenekkel mindig van valami lelki bajuk és másokon akarják levezetni. Ez rosszindulat, hogy ha már nekem valami bajom van, más se érezze magát jól. De nem sikerült, mert én tudom magamról hogy mindent megteszek a gyerekemért. :) adjIsten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!