Naponta mennyi kamilla teát adhatok az 5 hetes fiamnak?
Figyelt kérdés
ja és filteresből hogy készitsem el??2008. júl. 2. 22:32
1/7 anonim válasza:
Szia!
Milyen célból adsz neki kamillateát? Van egy kis hashajtó hatása... Szerintem másfél decinél ne adj neki többet naponta. Igazából a cukrot is mellőznöd kellene vagy ha teszel is bele, akkor is inkább patikában kapható kimért gyümölcscukrot tegyél bele egy kis kanállal.
2/7 anonim válasza:
Ha a babód hasfájos, akkor 1 filter 1dcl víz. És nyugodtan adhatsz többet,én 2 hetes kora óta adom neki, ő nagyon hasfájós, és kb 4-5dcl főzők egy nap, nem mindig issza meg mind, mert azért kap forralt vízet ha nagy meleg van, mert azért azt tudjuk hogy a kamilla szárít.A dokim filterenként 1 kávéskanál cukrot mondott, ez is segít a hasfájos baboknak, de én a 4-5dcl-hez 2 kávéskanál cukrot teszek, és forrald bele a cukrot is.De ha jobb a patikába lévő cukor vegyél azt én még nem próbáltam.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Miért akarod teáztatni? Az nem egészséges. Az én babóm 9 hetes. Ő is hasfájós és kap infacol cseppet. Nem lehet túl adagolni, és mégsem teát iszik. Két etetés között pedig babvizet kap! Ő tápszeres. Én ellenzem a teát, de te tudod. Jó babázást.
4/7 anonim válasza:
Nem mindenkinél elég az infacol. Én is adom neki az infacolt ráadásul a védőnő javaslatára minden etetés előtt, de a kamilla is kell hogy hígitsa a székletét, mert a táp bizony fog nem kicsit.És nem beszélve arról hogy az infacol pukizni segít neki össze gyűjti a pici buborékokat naggyá, és így tud pukizni, de kakilni sokat segít a kamilla.Görcsoldó, nyugtatja a hasát, és hígítja a székletet.
5/7 A kérdező kommentje:
nem tud kakilni azert adom,de nem segit mit tegyek
2008. júl. 3. 11:33
6/7 anonim válasza:
Mióta nem kakilt? Legvégső eset a lázmérő, vagy a glicerin kúp, de van egy olyan hogy levolac szirup hashajtó. Lehet adni a babáknak, én is adtam már, mert a kúphoz hozzá szokhat persze ha sokat adsz neki, a lázmérő meg tönkre vágja a záró izmokat, de ahoz is sokszor kell használni.Én egyszer adtam neki kúpo, és egyszer lázmérőztem, azóta ha muszály inkább levolac szirup. Patikába vény nélkül kapsz
7/7 anonim válasza:
Sziasztok!A harmadik válaszadónak szeretném írni,hogy jobb lenne ha a vízet forralná fel a 9 hetes babájának.A baba vízet is adhatja neki,de csak forralva!(Rá is van írva)A babától nem szabad megvonni a teát nem azt mondom,hogy csak azt kell vele itatni vannak finom gyerek teák.A gyógyszert nem szabad állandóan adagólni neki, ez úgyanolyan lenne ha az anyúka is bevenne minden alkalómmal valamilyen gyógyszert na ez nem egészséges!A kamillateának nagyon jó székletlazító hatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!