Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11cm a babám talpa mekkora...

11cm a babám talpa mekkora cipőcske lenne jó a lábára?

Figyelt kérdés
első babás vagyok és így nem vagyok jártas ebben. hányas cipőcskét vegyek neki? elég gyorsan növekszik :)

2013. szept. 12. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Az eredeti számozás úgy van, hogy:

talp hossz szorozva másféllel, (11x1.5=16.5) de ennél egy picivel nagyobb kell, mert nő közben.

2013. szept. 12. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Attól függ. Az én lányomnak s-es cipellő lenne jó a talphossz alapján, de széles, magas lábfeje van, így lehet, még az m-es is kicsi lesz. Van már egy m-es tipegőnk, nem tudom ráhúzni a lábára, mert szűk.
2013. szept. 12. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, természetesen a lábacska vastagságától és a cipőcske típusától is függ, így azután lehet eltérés is a számozásban, méretben.
2013. szept. 12. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:
egy ilyen pici babának minek cipő?
2013. szept. 12. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:

17-18-as cipő.

De valóban függ a cipő fazonjától és a láb, lábfej vastagságától. Ezért érdemes mindig rápróbálni a cipőt a baba lábára, mielőtt megveszed.

2013. szept. 12. 21:05
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a válaszát.

kedves 4-es talán azért gondolkodok cipőn mert a zoknit ás a tutyit le rúgja magáról.

2013. szept. 12. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
értem köszönöm a választ.én most vagyok 33 hetes terhes és még csak most gyűjtöm az infót hogy mi miért kell.mégegyszer köszönöm a választ így én is meggondolom hogy veszek neki cipellőt.
2013. szept. 13. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!