Ti adtok járni nem tudó babátok lábára ősszel, télen kocsicipőt?
Figyelt kérdés
Kislányom 9 és fél hónapos. Vegyek neki őszre / télre kocsicipőt vagy felesleges? Eddig még nem volt neki. Csak már valahogy olyan furán néz ki, hogy csak zokni van a lábán.2013. szept. 6. 15:38
1/9 anonim válasza:
Lányom 11 hós és még nem jár.Ha hüvösebb van,adok rá most is félcipőt,télen is fog kapni cipőt ha nem jár még,de ha olyan overált találok,aminek van lába is,akkor nem.
2/9 anonim válasza:
Igen, én adtam rá. Szerintem is olyan fura csak zokniban.
3/9 anonim válasza:
9 honapos a kisfiam. Nekem nem fura akkor adok ra cipot ha majd jar. Amit telen fogok az a labzsak. Meg esetleg ilyen szoros mamusz. De en nem akarok cipot meg.
4/9 anonim válasza:
Ha hidegebb lesz adok rá, de nem azért, mert furán néz ki. Reggelente már nekem is fázna a lábam egy szál zokniban. Amíg nem kell anorák, addig kocsicipőzünk. 4 hónapos most.
5/9 anonim válasza:
Pont ma néztem neki cipőt. Csak nem merek még neki venni télre, mert ki tudja, mekkora lesz addigra a lába. Nem rég vettem neki őszi cipőt, hogy ne egy szál zokniban legyen, ha kiviszem és esetleg nagy szél van. Most még lötyög benne a lába, de szerintem egy hónap múlva már jó lesz rá. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor én is beszerzek neki egy kocsicipőt vagy meleg tutyiféleséget.
2013. szept. 6. 19:44
7/9 anonim válasza:
én is adok rá mert nekem is fázna a lábam egy száll zokniba a kocsiba ülve
8/9 anonim válasza:
Nem a furaság, hanem hogy ne fázzon. Persze, hogy adok rá, hiszen hűvös van.
9/9 anonim válasza:
Én ősszel dupla zoknit adtam rá.A második téli vastag volt, mert a cipőt lerúgta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!