Engeditek 2-3 éveseteket mobilon beszélni?
Figyelt kérdés
Kislányom 2 éves múlt, persze imád telefonosat játszani, s most már szeretne beszélni mamával-nénnyével stb... amikor én telefonálok. Oda szoktam adni neki pár percre, de tényleg csak 2-3 percet beszél... mi a véleményetek erről?2013. szept. 12. 15:37
1/7 anonim válasza:
Enyémek is telefonálnak. Miért mi ezzel a baj?
3/7 A kérdező kommentje:
Párom van ezen kiakadva, hogy miket lehet olvasni a mobil káros hatásairól, stb... már annyit mondogatja, hogy lelkiismeret furdalásom van emiatt...
2013. szept. 12. 15:48
4/7 anonim válasza:
Ennyitől nem lesz semmi baja, teljesen normális dolog, ne aggódj :)
5/7 anonim válasza:
Ugyan már, ennyitől semmi baja nem lesz, nem kell a széltől is óvni egy gyereket.
6/7 anonim válasza:
6 hònaposom kihangosìtva hallgatja a mamàt napi kb 10 percet.nevet meg he-get neki...nem hiszem hogy ettől hatalmas baja lehetne...
7/7 A kérdező kommentje:
Én sem hiszem, hogy ez gondot okozna, őszintén eszembe sem jutott volna, ha a párom nem nyaggat ezzel... a másik meg , hogy én nem hiszek a tiltásban, szerintem azzal csak érdekesebbé tesszük amit épp tiltani akarunk... de megnyugodtam, hogy nem én vagyok a totál felelőtlen, hanem apa a kicsit túlizguló!
2013. szept. 12. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!