Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hetes baba hozzátáplálása?

10 hetes baba hozzátáplálása?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla,ha valaki a 10 hetes babájának,tejpépet ad,amibe barackot almát kever,és kiskanállal adja neki,mert nincs teje,a tápszer meg szerinte nem jó a babájának.

A rendes kaja sokkal jobb...

2013. szept. 11. 21:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Én már ott tartott, hogy nem érdekel.

Allergiás lesz valami ételre aztán meg majd neked siránkozik.

2013. szept. 11. 21:57
 2/18 Jégtánc ***** válasza:
Lehet hogy gallyra vágja a pici gyomrát.Azt gondolom hogy buta ember.Lehet hogy jót akar a babájának,de ne így.Miért nem kér akkor anyatejet a védőnőtől?
2013. szept. 11. 21:57
 3/18 A kérdező kommentje:
Kap anyatejet is gyűjtőből,de csak 2 napra elég az amit egy hétre adnak.Szerinte kevés a gyereknek azért ad neki ő maga enni.
2013. szept. 11. 21:59
 4/18 anonim ***** válasza:
Elég buta lehet, ha még azt sem tudja, hogy a tejpép az tápszer.
2013. szept. 11. 22:00
 5/18 Jégtánc ***** válasza:
Hozzátáplálással még attól függetlenül várhatna még 1 hónapot legalább.Tápszer nem az ördögtől való,sokkal jobb mint a tejpép.
2013. szept. 11. 22:01
 6/18 anonim ***** válasza:
51%

Na jó gonosz leszek. Ez is a megélhetési anyaság egy fajtája.

Allergiás gyerekre megkapja az emelt családit, gyes vagy 10 évig és még hármat sem kell szülni miatta. Szóval kb. az a véleményem róla, mint arról a kisebbségről akik kalapáccsal verik a hasukat ezekért.

2013. szept. 11. 22:04
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen "okos" anyukák a modern természetes szelekció. :)))
2013. szept. 11. 22:34
 8/18 anonim ***** válasza:

Húúú, 6-os ez megdöbbentő! Most teljesen magam alatt vagyok. Még az is lehet, hogy igazad van, tudom. De én annyira naiv, jóhiszemű tudok lenni, hogy ilyesmit sosem feltételeznék senkiről. Max. azt, hogy agyatlan, buta.

Szóval szerintem az ilyen anya agyatlan, buta, okostojás, önfejű.

2013. szept. 11. 22:37
 9/18 anonim ***** válasza:
Igen néha én is megdöbbenek, hogy amióta erre az oldalra járok néhány emberről mennyire más véleményem van. Lehet nem a legszerencsésebb.
2013. szept. 11. 22:38
 10/18 anonim ***** válasza:
Amit a 6-os leírt... Na az ilyen "anyukáktól" hányni tudnék. Mint ahogy a kérdésben szereplőtől is. Ne is adjon tápszert, még a végén normálisan fog fejlődni szegény kisbaba.:(
2013. szept. 11. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!