5 honapos kislanyom nem akar hizni! Mit tegyek? Tanacs kellene! Nagyon elvagyok keseredve.
3 kg-val szuletett.1 honaposan 4 kg volt.6 hetes koratol tapszeres.De az elmult 2 honapban nem akar hizni!Mar elkezdtem a hozzataplalast.Jo etvagya van.Tizoraira altalaban megeszik 2 gyumolcsot is.A tapszerbol megiszik 180-200ml-t.Egyik nap tizorait kap masik nap ebedetEbednel zoldsegeket eszik.Ezeket is szereti.5-szor eszik 1 nap.4-szer tejcsit 1-szer gyumi/zoldseg.Most 5(22 hetes) honapos es 6kg kereken.2 hete mertek akkor 5.93kg. 15 hetesen volt 5.64kg.
Nem tudom mitevo legyek.Mit adjak neki amitol jobban hizik?Vissza kell mennem 2 het mulva es ha akkor sem lesz szemmel lathato valtozas vinnem kell a dokihoz kivizsgalasra!De amugy orok mozgo.Mar tud forogni,imad ulni,csuszni maszni.Meg alvas kozbe is sokat mozog.De egeszsegesnek tunik,jokedvu,mosolygos es jol is eszik.Nagyon elvagyok keseredve hisz megteszek mindent.
Szia!
Milyen érdekes,mintha az én kislányomrol írtál volna...
Ő 24 hetes,3 kg-al született és a múlt hétig 6 kg volt. Ő is eszik gyümölcsöket,zöldségfélét,húsos bébiételeket,meg a tápszert 200ml körül. Mi azt vettük észre,hogy néha mintha unná a tápszert,így kitaláltam,hogy adok neki tejpépet. HIPP őszi-sárgabarackosat vettem,imádja,1 hete ezt eszi vacsorára,azota 400gr-ot hízott.
Probáld ki,hátha nektek is bejön! Jo hízást!
Szia!
Mikor 2 hónaposan kiderült, hogy tápszeresek leszünk, lettünk, már alig vártam hogy betölcse a 4 hónapot!(ki sem bírtam teljesen)
Én már akkor elkezdtem a hozzátáplálást, nagy sikerrel!
Kisfiam most 6 hónapos és mindent eszik!Én is ugy vettem észre mintha jobban szeretne már enni, kanállal!
Ügyes!
Szerintem húsos főzelékeket adj neki.
Bolti vagy hazai mindegy!
Az én kicsikém a hazaira szavaz!
:)
Próbáld ki!
Jó hízást! :)
Csatlakozom hozzátok, én is a "ti emberetek" vagyok. Mintha én kérdeztem volna. :)
3 kg-mal született a lányom. 5 hónaposan 6 kg volt, most 6 hós és 6,5kg. Amúgy 67 cm.
3 hónapos kora óta tápszeres.
Most tápszert 3-szor eszik, 140-160ml-t.
Tízórai gyümölcs: 130-150g
Ebéd főzelék: 160-190g
Nagyon mozgékony, mindent lemozog, amit eszik. A védőnő szerint teljesen átlagos és teljesen rendben fejlődik. Azt mondta viszonyítsak ahhoz, hogy félévesen "kell" duplázni a születési súlyát és évesen triplázni.
Csomót aggódtam én is, de rájöttem már, hogy nincs miért. Ő ilyen és kész. Nem beteg, vidám, aranyos, más nem számít.
Amúgy örültem a kérdésednek. :) Tényleg, mintha én írtam volna.:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!