Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! A ti férjetek sem...

Anyukák! A ti férjetek sem hallja meg éjszaka a baba sírását?

Figyelt kérdés

Állandó vitatéma nálunk, a fenti dolog, mert a férjem egyszerűen olyan jól szundikál éjjelente, hogy meg sem hallja a bébi sírását vagy azt, hogy én felkelek, pedig egy szobában alszunk.

Ez másnál is így van? Próbálok megértő lenni, de amikor fél órája ordít az ölemben a kisbabánk, ő pedig édesdeden alszik mellettünk 1 méterre, akkor nem igazán megy a dolog..

Tényleg csak én reagálom túl?

2013. szept. 10. 00:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én egy kis nyöszörgésre is azonnal felébredek,hárítom a "veszélyt" :D mondjuk a párom egész héten nincs itthon,csak hétvégén,olyankor pedig hagyom aludni,mert szegény baromi fáradt. Oké,én sem vagyok a topon,de legalább aludhatok 9ig :)) egyébként volt már,hogy ő kelt,mert én annyira fáradt voltam,hogy nem hallottam,hogy sír a fiúnk,de nem sokszor fordult elő. Ezért ne légy rá mérges,ők nem úgy működnek,mint mi. Kössetek kompromisszumot,hogy mondjuk X napokon ő kel fel a babához,ilyenkor persze,ha te előbb ébredsz a sírásra,akkor megbökködöd,felkelted.
2013. szept. 10. 10:01
 12/16 anonim ***** válasza:

En orulok, hogy a parom tud aludni. Azert neki napkozben a munkahelyen helyt kell allnia, es szerintem ez is fontos. Valamibol elni is kell. :)

Szoval kipuhenten tud menni dolgozni. Amugy ha szolnek neki, felkelne, de nem akarom zavarni. Igy is sokat segit. Nelkule igy sem menne, hogy az ejszakai muszak az enyem.

2013. szept. 10. 10:48
 13/16 anonim ***** válasza:
deee-és levonul a földszintre :-)
2013. szept. 10. 11:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálunk pont hogy pozitív az hogy nem hallja meg éjszaka a baba sírást és nem is ébred fel arra hogy én kimegyek majd visszajövök.

Mi megbeszéltük, én itthon vagyok, ő dolgozik. Neki fontosabb az éjszakai alvás mint nekem. Én már megszoktam hogy 1szer kelek éjszaka, nem is várom el a férjemtől hogy ő ugráljon hajnali 3kor a kisfiúnkhoz.

Jó, néha jól esne ha hétvégén ő kelne hozzá de én ebből nem fogok problémát csinálni. Hétvégén valamiért nem alszik a babánk 7 ig hanem 5kor már kukorékol. Én 5kor egyszerűen későn hallom meg (az éjszakai kelés után) hogy nyöszörög a pici és a férjem kel fel hozzá és hozza át közénk. Így még tudunk egy picit aludni.

A kérdésedre válaszolva, kicsit túl reagálod. OKé, 1 méterre tőletek biztos hallja, de mi értelme lenne ha felkelne? Ő kínlódjon a babával éjszaka te meg nyugodtan lefekszel aludni? Nem! Ketten kínlódnátok a síró babával... annak meg mi értelme?

2013. szept. 10. 13:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk elején ő ébredt fel rá,én nem.Aztán kb 1-2hós korától meg én ébredek fel és ő nem :D Ezen nincs mit megérteni,neki jó alvókája van ,nekem meg rossz.Ezt nem direktből vagy az idegesítésem miatt csinálja.
2013. szept. 10. 15:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok vele, mint 14-es

Pont hogy annak örülök ha nem ébred fel. Rajtam nem segít ha ébren van és semmi szükségem másnap egy fáradt, nyűgös férjre. Nappal segít ahol tud meló mellett, így sincs könnyű dolga, ha mindezt hulla fáradtan tenné azzal én szívnám meg leginkább.

De azért valahol megértelek, mert mikor szombat reggel nyugodtan durmol, mikor én már 3 órája ébren vagyok, az kicsit idegesít. :) (Viszont utána ő főz ebédet :) )

2013. szept. 10. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!