Mikor ismeri fel az apukáját egy kisbaba?
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 12:16
1/4 anonim 

válasza:

Sszia
Nálunk felismeri.
Most 3 hónapos a kicsi.
Ha jól emlékszem,akkor olyan 2-2.5 hónapos kora óta nagyon vigyorog rá,ha meglátja.
2/4 anonim 

válasza:

Szia!
Nekem későn kezdett el mosolyogni (rajtam kívül másokra) a babám.De 4 hónaposan már tudatosan megismerte az apukáját.Mostmár 7 hónapos és igazi szerelem van köztük...:-)
3/4 anonim 

válasza:

Kisfiam szerintem születése óta megkülönbözteti apát és anyát másoktól. Igaz még csak hang alapján. Most 8 hetes. Múlt héten volt először, hogy munkából hazaérő apukájára, amikor köszönt neki, rámosolygott. Azóta is mindig felkapja a fejét, ha meghallja.
4/4 anonim 

válasza:

A lányom már nagyon korán nagy figyelemmel nézte apát. Azóta is ő a sztár, de azért engem is elvisel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!