Kinek hány db pelenkája van most jelenleg otthon raktáron?
Figyelt kérdés
És mikor lesz a következő pelenkavásárlás, mennyit vesztek meg egyszerre milyen fajtát és mekkora méretet?2013. szept. 9. 12:12
21/27 anonim válasza:
4 drb pampers van itthon, ma megyünk venni, remélem ez lesz az utolsó csomag, már nagyon szeretném elérni a szobatisztaságot. Bár az utolsó 2 csomagnál is így gondoltam :-( Ezelőtt mindig felváltva használtam a pamperst és a tojourst, az elsőt alváshoz, a másikat mindig máskor. Most viszont, hogy már csak kevés fogy, inkább veszem a pamperst. Az aldisat sokan dícsérik, én is kipróbáltam volna, de nálunk nincs. 5-öst használunk.
22/27 Erus76 válasza:
Most hozták, 200 db. :-)))
4-es méretű, 39Ft/db.
23/27 anonim válasza:
Kevesebb mint fél csomag Pampers van itthon, kéne venni lassan. Jobb szeretem ezt a márkát, mert nekem nem vált be az olcsóbb, valószínűleg többet használnék abból.
24/27 anonim válasza:
262 db van itthon, Libero 4-es, 5-ös vegyesen.
Kb 3 havonta veszek pelenkát
25/27 anonim válasza:
Én Pennyset veszek egyszerre 2 csomagot. Amikor megkezdem a második csomaggal is, akkor megyek és veszek újabb két csomaggal. Így általában a megbontott csomagon kívül 100 db van itthon. Ja és imádom ezt a fajtát a többi nem jött be
26/27 Szilvi01 válasza:
Libero 5 ös kb 140 db van itthon
27/27 anonim válasza:
jelenleg 150db fölött van itthon.Ha 100db alatt van már szaladok venni(ez egy buta szokás nálam) liberót és pamperst szoktam venni 4 gigapakkot egyszerre ami olyan 320db kb.4+ost 5 öst használunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!