12 hetes a kislányom, miért eszik nyugtalanul? Mit tegyek?
szia,
nekem 13 HETES kislanyom van. Azt szeretnem tanacsolni, h a tejtermelodes a kereslet-kinalat elven mukodik. Tobb tejed lesz, ha tobbet szoptatod, kulonben lassan elapad a tejed. az en kislanyom is kozben eleg nyugtalanul eszik, de potlasra nem is gondolok. Bujj be vele agyba, legyetek nyugodt korulmenyek kozott, enekelj, s NE ADJ NEKI TOBB TAPSZERT
[link] nagyon sokat segit a le leche liga wboldala. kerlek, olvass utana.
minden jot,
Blanka
Somindent tehetsz:
1. Tedd cicire többször is!
2. Mellszívózzál szoptats után
Mindig fejd le ami marad. Biztosan marad. Tápszer helyett odaadhatod majd neki amit lefjtél.
3. Igyál sokat! Legalább 2-3 litert naponta. Szoptatós teák közül nekem a Naturland vált be.
4. Homeopátiás bogyót is kipróbálhatsz tejgyarapításra: Én Urtica Urens-et használtam, nekem bejött. Sok tejem lett tőle! Kb. 1 hónapig használtam. 1 Hétig szedtem, majd 1 hét szünet. Napo
Kb. ennyi idős vlt a babám, amikor azt hittem kevés neki a tej.Az általad leírtakat produkálta. A dokinéni is azt mondta, ha nem kezd el hízni, akkor pótolni kell. Én azonban nem adtam tápszert.
Azóta már volt egy ugyanilyen időszak. Van amikor több kell nekik - növekedési ugrás...
Kislányom most 10 hónapos, még mindig szopzik.
Itt uána tudsz nézni hogyan szedjed a bogyókat: [link]
Szia!
Ha nyugtalanul eszik annak az is lehet az oka, hogy levegőt nyel evés közben, mert kicsi mohón eszik. Én mikor ilyen pici volt szopi közben levettem a ciciről, megbüfiztettem, és utána nyugodtan evett tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!