5.5 hós babának adhatok olyan zöldséget amit levesből veszek ki meg csirkemájat? Összeturmixolva, ja meg babapiskótát ténylkeg nem adhatok neki mert, hogy tojásos?
Figyelt kérdés
2008. júl. 2. 12:47
1/7 anonim válasza:
Levesből zöldséget nem mert a levesbe mikor beleteszed főni megsózós. Az ételt 1 éveskorig nem sózzuk a babának. Csirkemájat meg inkább csak 8-9 hónapos kortól lehet. Bababiskótában tényleg ott a tojás.
A zöldséget főzd meg külön neki.
2/7 anonim válasza:
tegnap volt ilyen kérdés.Nyugodtan.A lányom nagon szereti.Én veszek ki neki s.répát,kevés krumplit.csirke melet,levéböl,és úgy mixelem.A piskótát lehet,DE TOJÁSNÉLKÜLIT VEGYÉL!!!!VAN KÜLÖN BABÁKNAK:
3/7 anonim válasza:
Az lemaradt,a lányom 21 hetes,de már 3 hete eszi a levesböl a zöldit.Csak a csirke levesböl.
4/7 anonim válasza:
Nyugodtan vedd ki a húslevesből a zöldséget. Meg a májat is, de úgy tudom, azt egy héten csak egyszer kaphat. Nem baj, ha meg van sózva, meg kell szoknia az ételek ízét. Én az elejétől sós vízben főztem a zöldségeket, semmi baja nem lesz tőle. A babapiskótát majd akkor kaphatja, amikor már kaphat tojást, de a háztartási kekszben nincs tojás. A babapiskóta sztem akkor jó, amikor már a kezébe lehet adni majszolgatni.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!Nem is tudtam,hogy van ilyen babapiskóta!Mindenkinek minden jót kívánunk!!!
2008. júl. 2. 16:31
6/7 anonim válasza:
Én az első hozzászólóval értek egyet. A húsleves a felnőttek ízlése szerint van sózva, ami sok egy alig féléves babának. A veséjének kell majd megbírkóznia a sóval. Én is külön főzöm a zöldségeket, és egy nagyon-nagyon pici sót teszek csak bele. Én a neten keresgéltem a babatáplálással kapcsolatos infókat, és van olyan dietetikus is aki e-mailben válaszol, ha valami konkrét kérdésed van. Megnéztem a babám egészségügyi kiskönyvét, és csak 10 hónapos kortól ajánlják a csirkemájat.
7/7 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kiveheted - én is kiveszem - max ne a levessel, hanem egy kis forralt vízzel higítsd! Az én babám is 5.5 hós, de én babapiskótát és kekszeket még nem adok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!