Ugyen nem csak akkor eszik veszettül a kezüket a babák,
ha éhesek?
Nem. Akkor is, ha viszket, vagy fáj az ínyük.
2009. nov. 2. 14:34
Ha jön a foguk, esetleg dörzsölhetik az ínyüket "veszettül". (ez nem túl szép szó, már elnézést, ha babáról van szó)
2009. nov. 2. 14:34
Az én babám szinte az egész csuklóját bekapja és vszinü mert viszket az ínye bár még nem jön a foga de lassan jönni fog
2009. nov. 2. 14:39
Nem írtad, hogy mennyi idős a babád, de gondolom pár hónapos lehet. Amikor az én fiam másfél hónapos volt, akkor kezdte a szájába dugni a kis kezét, vagy akár az egész csuklóját. Én is azt hittem hogy éhes, de a gyerekorvos megnyugtatott, hogy ez ösztönös.:)
2009. nov. 2. 14:43
5/12 A kérdező kommentje:
Mi 4,5 hetesek vagyunk még.
Azért kérdem, mert van, h tele eszi magát (tudom), aztán utána vagy rá félóra, óra nézelődés után eszi a kezét és néha sír hozzá.
De én meg vagyok győződve, h nem éhes.
Csak apa ha látja szerinte az.
Szerintem csak cumizna az nem lehet?
Már most viszketne any ínye?
de jó ez a kérdés mi 3 hetesek vagyunk épp ma és nállunk is ez van apa meg mindig jön h éhes a gyerek már kezd kiboritó lenni h sosem lakik jol vagy nemtudom.megkérdeztem a védönöt hátha nem jó neki a tejem de aztmondja akkor nem gyarapodna ilyen jol.szal én is kiváncsi lennék mitöl van ez.
2009. nov. 2. 14:53
7/12 A kérdező kommentje:
Mondta a védőnő is, h nem éhesek mindig és szoktak így csinálni. Csak apa tnap rám szól, h nem igaz nem látom, h éhes.
De biztos voltam benne, h nem, nem rég evett és biztos, h akkor jól lakott.
8/12 A kérdező kommentje:
Meg alszik is, képes néha 6 órát is audni, de átlag 4et, nem hizsem, h kevés a tejcsi neki.
Ha pár hetes, akkor még nem hiszem hogy a foga miatt csinálja. Nekünk is ezt csinálta és a párom ugyanigy viselkedett, én is megőrültem tőle. Szerintem cicizni akar még, nekem mindig elfogadta, lehet hogy nem volt éhes, csak úgy megnyugvásképp.
2009. nov. 2. 15:48
10/12 A kérdező kommentje:
Nekem is elfogadta mindig.
Az első hetekben így volt fennt vagy 5 óra hosszakat, mert mindig adtam neki, mert jajj szegény éhes.
De csak cumi, meg amennyi ugye jött és le kellett nyelnie.
De nem akarom, h rászokjon, hogy ha nyafi akkor anya egyből ugrik és addig van cici míg akarja.
Kapcsolódó kérdések: