3 hónapos babám az esti etetés után csak 1,5-2 órával hajlandó elaludni. Mit tegyek, hogy hamarabb elaludjon?
Figyelt kérdés
Tegnap este 9 előtt evett, bealudt szopizás közben, de kb. 20 perc múlva kipattant a szeme, elkezdett gőgicsélni...stb. A kiságyába betéve 20 perc fejemelgetés után már sírt. Ezután ölbe vettem, de ott se aludt el.11 után lehunyta a szemét az ölemben, cumival a szájában, de 10 perc múlva felébredt megint. Nyöszörgött nagyon. Végül újra adtam neki enni, és ekkor bealudt a cicin, majd beraktam az ágyába.Ja, és este 6-tól ébren volt, ezért nem értem, miért nem alszik el rögtön az esti etetés után.2009. nov. 2. 10:09
1/4 anonim válasza:
Nálunk ez nagyon változó. 11 hónapos a lányom, és szinte kéthavonta változik, hogy hogy alszik el. Régen bealudt evés közben, aztán sokáig nem (csak babakocsiban ringatv). Aztán újra evés közben, majd pár hétig újra csak babakocsiban. Most 11 hónapos, kb. 6 napja evés közben bealszik újra.
2/4 anonim válasza:
Szia! Én a helyedben megpróbálnám délután előbb ébreszteni, szerintem ha este 6-ig alszik az sok.
3/4 anonim válasza:
6 hónapos a babám.azt vettem észre egy ideje,hogy délután alszik 3-4ig, megetetem játszunk vele stb....nincs napirendünk a nagyobbiknál sem volt.miután játszottunk vele 7 fél nyolcig elvan utána tisztába teszem megetetem és lekapcsolom a villanyt beteszem a kiságyba és rá 5 percre aszik is.az első két három alkalommal volt sírás de nem foglalkoztam vele azóta rájött magától,hogy ez neki jó.most már igényli is.én is csodálkoztam.az enyém is 6 kór már kukorékol.
4/4 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen pár hete. Most 8 hetes a kisfiam. Mi rátértünk a 9:30-as fürdetésre. 10:15 körül legkésőbb szopizunk. Kb 11-re végzünk és azóta ismét cicin elalszik az esetek 90%-ában és le tudjuk tenni aludni. A maradék 10%-nál pedig leteszem, cumit adok neki és simogatom a hátát, amíg elalszik. Nálunk ez bevált.
Illetve arra figyelünk, hogy az esti fürcsi előtt se ne legyen túl fáradt, se nagyon éhes. Mióta ezeket kontrolláljuk, ismét elalszik szopi után rendesen.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!