Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok arról, hogy a...

Mit gondoltok arról, hogy a baba velünk egy szobában fog aludni legalább addig míg nem jön a másik baba? Nekünk ez így praktikusabb.

Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 10:04
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
Akinek nem inge, ne vegye magára!
2013. szept. 8. 08:55
 52/53 anonim ***** válasza:
100%

Szia 70 százalékos! Én vagyok a másik elvetemült anyuka aki mer szexelni a 3 évese mellett. :) Ezeknek fújhatod úgyis csak úgy jó ahogy ők gondolják. Gusztustalan? Akkor nagyon sok gusztustalan szülő van ezen a nagyvilágon...A 3. pontom érdekes módon senkinek nem tűnt fel: mert olyan jó!! Nekünk elvetemült anyáknak akikkel együtt alszik a gyerekük, a fő szempont igenis az, hogy a vágyott kisgyerek mellettünk legyen éjjel is. Ennyi. Ez legyen a legnagyobb bűnünk. :)

Akiknek egy szobájuk van pl., azok szerinted hol csinálják?...Vagy anno, mikor sok gyerek volt, több generáció, kevés szoba?? Érdekes, nekem sem maradt rossz emlékem, csak a nagyon szoros kapcsolat az anyukámmal. És a nagy gyerekeim is jól megvannak, köszönik.

2013. szept. 9. 15:39
 53/53 anonim ***** válasza:
100%
Na attól nem kell félnünk, hogy a velünk ellentétes "nézeteket" valló megnyilvánulások miatt este nem tudunk aludni. Igen, hihetetlen jó érzés, amikor reggel átölelve ébreszt és nem hinném, hogy csak nekem jó, hogy amikor felébred, mellette vagyok. Arról persze nem beszél senki, hogy régen igenis egy szobában aludt több generáció és születtek gyerekek akkor is. Mint írtam, 5-6 éves koromig egy szobás lakásban laktunk és minden téren egészséges és intelligens felnőtt vagyok. Nem az számít mit mondanak, hanem az, hogy ki :)
2013. szept. 9. 16:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!