Mit gondoltok arról, hogy a baba velünk egy szobában fog aludni legalább addig míg nem jön a másik baba? Nekünk ez így praktikusabb.
A fiam 15 hónapos, első perctől külön szobában alszik. Ha sírt, mindig mentem hozzá (én nem voltam lusta átmenni), de egyáltalán nem volt jellemző a sírás. Köszöni szépen, kiegyensúlyozott, boldog gyerek.
Nekem nem férne bele, hogy a már értelemmel rendelkező gyerekem mellett szexeljek. Alszik tudjuk, és mi van, ha felébred? Én ezt egyszerűen gusztustalannak tartom és kész. Az pedig, hogy támadtok és hülyeségeket írtok, megpróbálva rossz szülőnek beállítani azt, aki nem alszik együtt a gyerekkel, így igazolva a Ti viselkedéseteket, csak benneteket minősít.
"Nekem 3 gyerekem van és mind3 velünk aludt, a kicsi 3 éves és még ott is van, saját ágyában. 1. pici babát soha nem hagynám külön szobában. 2. mert kényelmesebb. 3. mert olyan jó! :)"
Kedves 24-es és 32-es, kiemelném a 2. pontot a felsorolásodból. Kérdem én, akkor ki is foglalkozik a saját kényelmével?
Azért mert te ezt mondod?
Miért általánosít mindenki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!