Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hónaposan mekkora darabokat...

16 hónaposan mekkora darabokat kellene már ennie?

Figyelt kérdés
A kenyèrrel nincs gond igaz èn csipkedem neki! De a főtt kaja meg gyümölcs? Mekkorára kell neki hagyni? Sajna lehet èn fèlek nagyon adni neki mert egy párszor már fuldoklott sajna!

2013. szept. 3. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Akkor az lehet, hogy kicsi volt. :)

Pl egész rózsányi brokkoli/karfiol, répakarika vagy 4-5 cm-es hasáb-amiből ő tud harapni.

2013. szept. 3. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:

enyém ennyi idősen azt ette és úgy ahogy mi. kivéve persze a hús, azt kicsikre felvágtam, olyan normál gyerek falatkákra, nem minikre :)

almát is pl. csak négybe vágtam, hogy kiszedjem a magját, ő meg harapta, rágta... banánt egybe kapott ilyenkor már jó ideje, ő szerette csócsálgatni.

2013. szept. 3. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is csak kicsiket adok neki,mert csak 6 foga van:)
2013. szept. 4. 22:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Az enyèmnek 8! :)
2013. szept. 5. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Az enyem 1 eves, 6 foga van es reggel mar "katonakat" eszik: Kenyer kockakra kenek vajat vagy patet, vekony sajtot, kekszet tart a kezeben es harap belole mig elfogy, a barackot kockakra vagom es o teszi a szajaba, a babant, a fott murkot felkockazom es azzal is boldogul, rantott csirkemellet is kicsi kockakra vagtam es ugy ette. A fott kajat amit kanalazni kell, azt turmixolom es ugy adom neki.
2013. szept. 10. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!