10 hónaposan még csak 2 fogunk van. Nem kevés ez kicsit?
Kinek hogy indult be a fogzás? Kb 2 hónapja bújt ki az első rá egy hétre jött a második mindkettő lent középen.
Kell esetleg dokinak látnia ha nem bújdosnak hamarosan azok a fogak?
Köszi!
A fiam 11 hónapos, 2 fél és 2 negyed foga van - azok is 2 hét alatt bújtak ki. A védőnő homeopatias kalciumot javasolt pici vízben feloldva (néha adom neki, de imádja a túrót, sajtot- inkább azt eszi).
Ne aggódj, hamarosan harapdálni fog a sok fogával (így lesznek a puszik veszélyesek).
Most is hasmenése van, így gondolom hogy valahol kibukkan majd egy fogacska. Az elsőt megszenvedte szegény, hőemelkedése is volt, néhány éjjel nem is aludtunk.
A gond csak az a késői fogzással, hogy amit megkóstolhatna már a kezéből, szegény nem mindent tud szétrágni az inyével, így egészben nyeli le. A korának megfelelő bébiételnél is feltételezik már a jó sok fogat.
9 hónapos a lányom, 1 sincs neki.
Én 27 vagyok, nekem 32 van.
A babáddal semmi baj, bőven ráér még a fogzással, emiatt nem kell dokihoz vinni, ám neked nem ártana megnézetni a szád fogorvossal, mert nem normális, hogy még nincs fogad.
Az én fiam is 10hónapos neki 7foga van.
Viszont ez a 7fog 2hét alatt bújt ki neki 4honapja azóta sem jött ki egy sem.
Ne izgulj ki fognak bújni azok a fogacskak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!