Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lefekvés előtt adtok tejet/táp...

Gabszem kérdése:

Lefekvés előtt adtok tejet/tápit 1,5 év körüli babátoknak? Ha igen, mennyit?

Figyelt kérdés

Még az is érdekelne, hogy mennyit hagyjátok tévézni nappal és este?

én 160-200 ml tápit adok este. Fürdés előtt nézheti az m2-n a meséket.

2013. szept. 1. 22:57
 1/4 anonim válasza:

Én reggel és este adok a babámnak Milumil/banános Milupa 12 hós tejitalt. A mennyiség nálunk is változó; van, hogy a másfél dl-t is alig issza meg, de van, hogy lecsúszik 2,5dl is. Tejtermékekre gondosan figyelek. Többször adok sajtot, túrót, joghurtot.. Szerencsére nem válogatós. Tévézni nem tévézünk.

14hós baba anyukája

2013. szept. 1. 23:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Vacsi mellé kap 2 dl tejet, sima boltit, de általéban csak a felét issza meg. Lefekvés előtt eddig még szopizott is egy kicsit, de az utóbbi pár napban annyira lelankadt a lelkesedése a téma iránt, hogy szerintem holnap este már meg sem kínálom.

A tesója szokott mesét nézni a számítógépen, arra néha odafigyel, de nem mindig. Ez inkább nap közben van, este nem szokták.

2013. szept. 1. 23:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk 1-1,5 éves volt a fiam, amikor a reggeli tápit elutasította (saját magától, nem unszoltuk). Ellenben azóta is minden egyes alvásnál megissza a 2,5 decit. Délután nem is nagyon baj, mert elég későn alszik, de este hiába adok neki rendes adag vacsorát, még utána kéri a tápit....

Két éves múlt a gyerkőc és én engedek neki mesét nézni. Változó hogy mikor és mennyit. Egy nap 3 óránál többet nem, de nem egyfolytában, hanem reggel, aztán ha főzök és néha este.

Mondjuk nálunk sokszor nem is mesét néz, hanem kisgyerekekről feltöltött videókat. Mostanában pl az angol gyerekzenéket szereti nézni.

2013. szept. 1. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:

15 hónapos, reggel és este Milumilt vagy Banános 1+ Milupát kap. Kb 2-2,5 decit iszik meg belőle reggel is és este is. Napközben joghurt, gyümölcsös túrókrémet eszik, vacsorára szokott sajtot is enni, azt nagyon szereti.

Esténként néz (?) tv-t (megy inkább), Babytv-t, Duck tv-t vagy vakondot dvd-ről (van egy nagyobb tesója, különben be nem kapcsolnám), kb fél órát vacsora után-fürdés előtt.

2013. szept. 2. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!