Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél éves babámnak hol és...

Másfél éves babámnak hol és milyen arecola-tartalmú vitamint vehetek?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy a szintetikus c vitamin, mint például a Cebion csak 10%-ban hasznosul. A c vitamin beépüléséhez flavonoidokra van szükség, illetve eleve természetes cvitaminra. Felnőtteknek létezik tabletta formájában az Arecola C vitamin, de gyerekeknek valót (szirup, csepp) sehol nem találok. Te talán használsz olyat? Mekkora dózisút?
2009. nov. 1. 15:28
 1/6 A kérdező kommentje:
acerola, elírtam
2009. nov. 1. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia, ne vegyel a kicsinek ilyet! Ne mergezd vele!

Egyen sok zoldseget, gyumolcsot, tejtermeket, fozeleket es hordjad el uszni, hogy egeszsegesen fejlodjon. A sport senkinek se art. 3 evesen pedig mar mast is sportolhat majd. Ne mergezd a szervezetet SEMMILYEN mesterseges dolgokkal.

Miert akarsz neki barmit is adni?

2009. nov. 1. 15:34
 3/6 A kérdező kommentje:

Az Acerola - az Antillák cseresznyéjének is nevezik Közép-Amerikából és Brazíliából származik, ahol még ma is megtalálható. Kis gyümölcs nagy hatással – Az Acerola extraosztályú természetes C-vitamin forrás: Télen és tavasszal igen fontos, hogy bőséges C-vitamin (aszkorbinsav) ellátásról gondoskodjunk. Az acerola gyümölcs egy extraosztályú vitaminforrás. 100-szor több aszkorbinsavat tartalmaz, mint egy narancs. Az egészséges táplálkozás részeként az acerola hatása utolérhetetlenül sokoldalú. 100 g acerola gyümölcshús 4000 milligramm természetes C vitamint tartalmaz. Ezzel szemben ugyanennyi almában kb. 5 mg értékes vitamint találunk. Nem ok nélkül hívták a vitaminban gazdag piros, enyhén savanykás ízű növényt eredetileg „csodanövénynek”.

Egyébként még mindig szoptatom, ennek ellenére állandóan beteg, pedig nem hurcolom a Tescoba stb.

Szerintem érthető, ha immunerősítésen gondolkodom.

2009. nov. 1. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

Ha ennyire oda vagy a természetes dolgokért vegyél vagy szedj neki csipkebogyót és abból főzz neki teát.

Ne brazil gyümölcs kivonattal tömd,hogy tuti valami allergiája legyen, mert ezen az éghajlaton nincs.

2009. nov. 1. 17:20
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Szia! A Nutrilite-nak van ilyen, rágható és lenyelős formája is. Csak természetes anyagokat tartalmaz. Mo-on az amway forgalmazza. Mi is ilyeneket szedünk már évek óta, nagyon jó és tényleg nem voltunk betegek.
2009. nov. 1. 18:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Képzeld el, a csipkebogyón már túl vagyunk, az sem használt túl sokat. Acerolát itthon is lehet termeszteni egyébként. Nem tudom mit kell ezen fennakadni. A gyerekorvosod biztos javasolt a gyerekdnek Cebion cseppet (szerintem itt nincs anyuka, akinek nem) és az meg egy kalap szrt sem ér. Dögöljön már meg az, aki a gyerekének jót akar?!
2009. nov. 2. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!