Növekedési ugrás? Nyugtassatok meg!
Figyelt kérdés
Fiam tegnap volt 4 hetes! 5 napja totál "dilló" nyűgös nem alszik se éjjel se nappal tegnap pl aludt 6,5 órát 3 részletbe egész nap, ma aludt egyszer fél órát meg 1-et és most második órája éjféltől! egy csomót eszik, csak cicin lenen el, hisztizik pont úgy csinál mint amikor a hasa fáj! védőnő azt mondta hogy növekedési ugrásba van ez eltarthat akár 3 hétig is! ugye nem így van? :( már nagyon fáradt vagyok és nagyon ki vagyok :/ kinek meddig tartott egy ilyen szakasz? egyáltalán ez az ?2013. szept. 1. 15:00
1/3 anonim válasza:
Ugyan nálunk ez kimaradt, vagy legalábbis nem vettem észre, de simán lehet, hogy növekedési ugrás.
Vagy csak a frontok miatt csinálja ezt, a csecsemők extra érzékenyen tudnak reagálni a frontokra.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen tudom, akkor is nyűgi, de 5 napja nincs front :) szerencsés vagy hogy kimaradt, mondjuk az én fiam amúgy is extra érzékeny mindenre, mondta is a védőnő van aki észreveszi ezt a növekedési ugrást van aki nem, úgy néz ki mi érzékenyebbek vagyunk erre is
2013. szept. 1. 15:19
3/3 anonim válasza:
elvileg a növekedési ugrás a 6.héten van-de ez nem azt jelenti,h "zizi" a babó,hanem,h többet eszik-éjjel is kérhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!