Családi vagy kertes házban lakó anyukák kint meritek hagyni kisbabátokat egyedül a babakocsiban? Teraszon, udvaron?
Szia!
Az én kisfiam elmúlt 10 hónapos. 2-3 hónapos kora óta legalább napi egy alvását a babakocsiban tölti, a szabad levegőn, lehet pár fok vagy eső, a teraszon van, ami félig zárt csak. Én ráteszem a szúnyoghálót és egy rögzítővel lekötöm, így ha felébred, nem is tud felülni, hanem elkezd "beszélgetni" a maga nyelvén, és már kint is vagyok nála.Nálunk 2 pici kutya van, udvari kutyák, néha felébred az ugatásuktól, de amúgy felugrani a kocsira nem tudnak. Nekem nagyon jól bejött a babakocsiban altatás.
Én kint hagytam a lányomat a teraszon, az ajtó előtt bébiőrrel a babakocsiban, ő szeptemberben született, és jókat aludt kint. Rá-rá néztem, v apa figyelte.
Én is ilyenkor porszívóztam, feltöröltem, stb.
A barátnőmnek bezárható a terasz, így kint hagyta aludni.
Nekünk nincs ilyen, van viszont egy kis előszoba (szélfogó), ha muszáj, akkor ide teszem ki a lányomat aludni az ajtóba (amúgy is itt parkol a babakocsi), de az ajtóba beállítok "barikádnak" két összecsukott széket, nehogy a kutya bejöjjön. Sosem tudni. De ez csak enyhébb időben jó megoldás, mert kihűl a ház.
Kutya mellett nem szabad kint hagyni.
A bébiőr jó megoldás lehet, mert zárt ajtónál is meghallod, ha van valami.
De csak biztonságos helyen hagyd, alaposan befékezett kocsiban.
Nekünk is van kutyánk, és egy percre sem bízom meg benne. A kisfiam csak akkor aludt a teraszon, ha valamelyikünk ott volt vele.
Nem ijesztgetés, de hány esetet hallottunk, amikor a saját kutya bántotta a kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!