Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Írnátok 9-10 hónapos babaétren...

Írnátok 9-10 hónapos babaétrendet? És altatási módszert?

Figyelt kérdés

Szerintem én nem jól csinálom a dolgokat....egyszerűen nem tudom letenni napközben aludni,csak ha előtte kb fél órát sírt,eddig ringatva,hordozóban járkálva vagy cicin aludt el,de most a ringatás és a cici se megy,felül,a járkálást meg az én derekam nem bírja már...kb 20-30 percet sír,aztán ringatva alszik el végül rajtam,és utána tudom betenni a kiságyba...

a másik a kaja,reggel szopizik kb 7 felé,utána 8körül szendvicske,délelőtt még gyümölcs,ebédre főzelék,délután 3-4 körül megint gyümölcs,vagy tejpép,vacsira szendvics vagy főzelék 6 felé,8 felé szopizik még egyet,ez így jó??

2013. aug. 31. 16:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

nem hiszem,hogy nem fáradt,inkább nem tudja,hogy mi a helyzet,vagy én már nem is tudom,mert este szerintem a megszokott folyamatok miatt nincs gond.

azért nem gondolom,h álmos,mert elkezdi dörzsöli a szemét,meg piszkálja a fülét,ásít,onnan még legalább fél óra mire próbálom elkezdeni altatni,szóval nem rögtön,de mindenképp kipróbálom,h 2x teszem le napközben...

egyébként változó,hogy mennyit alszik ált 40 perc és 60 perc között,de van olyan is,h a kis érzékelője kiszúrja,h betenném a kiságyba és 10 perc után felébred s vissza se tudom altatni,éjjel kb 8/fél 9től alszik fél 7-7ig

sírni én se bírom hagyni,ha sír kiveszem,csak akkor teszem vissza sírva a kiságyba,ha úgyis ordít,ha a kezembe ringatom,igazából azt szeretné,hogy álljak vele...

60 msp ig bírtam eddig,h a kiságyba egyedül sírjon....nem túl sok

régebben találtam a youtubon egy videot,bepólyázta a fickó a babát egy plédbe,és úgy a térdén oldalt ringatta,hasfájáskor az jött be,akkor sírt még ennyit, reméltem,h hátha van vkinek még egy ilyen trükkje

2013. szept. 1. 07:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 10 hónapos a kisfiam, kb. 3 hete tért át a napi kétszeri alvásra. Előtte háromszor aludt kevesebbet, most kétszer - van hogy 1-1,5 órát is. Ő sem egy egyszerű eset, napközben a babakocsiban alszik vagy a hintájában. Este már eléggé fáradt, így az esti tápszer után már csak 5-10 percet sétálok vele a kezemben és elalszik. Sajnos erre a sétálós módszerre szoktunk rá, mert csak így aludt el csecsemőként. Most hogy közelít a 10 kilóhoz, már nem olyan egyszerű.. :) Nálunk sem működött a sírni hagyós módszer, annyira felpörgeti magát, hogy már köhögésbe megy át és utána képtelenség lenyugtatni. Az étrendje szerintem jó, a mennyiségtől is függ, hogy mennyit eszik. Annyi hogy én délután már nem nagyon adok neki gyümölcsöt, inkább délelőtt.

2013. szept. 1. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!