Lidocain mikorra szívódik fel? Mikor szoptathatok?
Szájsebészeten voltam, ott azt mondták fejjem le, és csak este adjak, de itt a gyakorin meg találtam olyat hogy nyugodtan lehet szoptatni?
Tud nekem valaki valami tanácsot adni? Nagyon sír a pici a cici után, semmi más nem kell neki, ha muszáj valahogy kínkeservesen kihúzzuk estig, de nem szeretném hogy addig csak sírjon :'(
11 óra előtt kaptam meg a szurit (ami ráadásul nem jól hatott) ha most lefejem ami benne van, utána kaphat cicit? mert lehet csak álmos, és a cicin szokott elaludni...
A La Leche Ligások tudnának segíteni, hogy szabad-e szoptatni ilyenkor vagy várni kell, fel kéne hívni őket. Honlapon van több telefonszám.
Hó vége van, így 19 ft van a kártyámon, így nem tudom őket felhívni, csak max 2 nap múlva de az már késő... :( de azért köszi
Akkor nekem miért mondta a doki hogy bele megy a tejbe? Direkt kérdeztem hogy nem-e tud olyat adni ami nem káros, mert szoptatok, és mondta hogy sajnos nem tud adni, és ez bizony bele megy a tejbe, és amit lefejek azt borítsam is ki...
jaj, igazodjon el az ember...
De akkor tegyük fel ha most lefejem a tejet (mert tegyük fel hogy átment a tejbe) akkor ami ez után termelődik abból már kaphat ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!