Hogy kell jól büfiztetni?
Figyelt kérdés
Meny idegig tart? Paskolni vagy simogatni kell vagy mit, hogy kell?2008. júl. 1. 17:46
1/3 anonim válasza:
Addig tart amíg nem büfizik. Függőlegeshelyzetben tartva ütögetés nélkül is működik. :-) Ahogy érzed. Azzal hogy picit ütögeted vagy simogatod nem lesz baja.Ha 15-20 percig nem büfizne akkor is leteheted csak arra figyelj hogy oldalán feküdjön és kilegyen pócolva. Nehogy el dőljön.
2/3 anonim válasza:
Mint egy "krumpliszsákot" a válladra veszed, a gyomrocskája, gyomorszája a válladon legyen, így tuti kijön a büfi, legalábbis nálunk így működik. Meg így is lehet paskolni a popsit, simizni a hátát. Többször meg is emelheted és visszateheted a válladra, az is ki szokta hozni a büfiket.
3/3 anonim válasza:
Nekem csecsmős nővér tanította, és mind a négy gyerekemnél bejött a technika. Én csak óvatosan símogattam, néha picit paskoltam, aztán elvette a nővér, és elmagyarázta, hogy ha azt akarom, hogy normálisan kijöjjön, akkor csak paskoljam egy kicsit erőteljesebben. Nem kell szétverni a gyerek hátát, de hatékonyabb, ha egy KICSIT erősebben csinálod.
Remélem jól le tudtam írni.:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!