A párom mindenbe beleszól. Szerinte egy hat hónapos kicsit ilyen hűvösben nem szabad kivinni ha nem muszáj és nem este fél kilenckor kell fürdetni. Igaza van?
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 16:36
11/11 anonim válasza:
Lehet,hogy fázós fajta a párod, de nyugtasd meg, hogy fel van öltöztetve a baba és lesz még hűvösebb is tavaszig. Nálam a szomszédokat kellett megnyugtatni késő ősszel, hogy hiába van csak 12 fok, télen is ki fogom vinni a babát sétálni...(közben tűnődtem milyen rossz anyának tarthatnak:-)))
Mi a nyár eleje óta próbáltuk a fürdést kihúzni legalább 8-ig, mert azelőtt fél 7-kor fürdettük, szerintem még korai volt, mert utána evett és ment aludni (nekem jó volt, hogy hamar csend lett, de éjjel sokx felkelt). Most 8-kor fürdik és fél 9-kor megy aludni, elég fáradt már az alváshoz éjjel csak 1x kel.
11hF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!