7 hónapos babának lehet adni laktóz mentes tejet?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt mondják/írják, hogy a csecsemő 1 éves kora alatt nem ihat tejet az allergia kialakulása miatt. Vélemény?2013. aug. 29. 12:38
11/16 anonim válasza:
Esetleg rizstejből is készitheted:)
12/16 anonim válasza:
Az én kisfiam allergiás a tejfehérjére. Én rízs és zabtejet használok! Marha drága egyébként de a bi boltban rátaláltam a zabtej porra és így ugyan olyan az ára mintha rendes tejet vennék. És csak annyit csinálok meg ami éppen kell, nincsen pazarlás. Mert a literest azt 3-4 napon belül el kell fogyasztani!
Ezeket te is adhatod a babádnak!
13/16 anonim válasza:
6-os vagyok.
Én szoktam főzni a fiamnak grízt vacsira,vízben, és gyümit keverek hozzá.nagyon szereti!
14/16 A kérdező kommentje:
Kipróbálom ezt a zabtej port, nem is hallottam még róla. Köszönöm.
2013. aug. 30. 09:16
15/16 A kérdező kommentje:
Ez a gyümölcsös is nagyon szuper megoldás. :)
2013. aug. 30. 09:17
16/16 anonim válasza:
Szia! 12 -es vagyok. Sokkal jobb a zabtej mint mondjuk a víz. Igencsak laktatósabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!