Háti hordozás legkönnyebben mivel?
Mei tai-t használok, sosem kell hozzá ágy, hogy le-fölvegyem.
Illetve levételkor az ágyra teszem, mert úgy egyszerűbb, de enélkül is megy.
Kicsit gyakorold és megoldható, nagyon könnyű.
Én megfogom és a hátamra teszem a gyereket, majd bekötöm.
Kívülálló szemével talán veszélyes mutatványnak tűnhet, de hidd el, nem az.
Amúgy arra a pár percre, míg felértek az emeletre, előre is tehetnéd, az még egyszerűbb.
1. vagyok, szerintem félreértettük egymást. Én a "hagyományos" kengurura gondoltam, amiben lyukakon lóg ki a baba lába és babával együtt lehet felvenni, mint egy hátizsákot. Amúgy eléggé egészségtelen de ha jól sejtem neked már viszonylag nagy babád van, neki semmit nem fog ártani ha pár percet benne van.
ilyesmi: [link]
Ja ez olyan, hogy a babat beleteszem es azzal egyutt veszem hatra? Hm lehet hogy az enyemmel is megtudnam vhogy csinalni.. Itthon meg oke de lenn a taroloban nem tudom elkepzelni.. A meitaios verziot lehet h jobban meg tudnam oldani.
elore azert nem akarom, mert terhesseg alatt akarom majd igy csinalni.. (Meg nem vagyok terhes de szeretnek es elore gondolkodok :))
egyebkent 9 honapos 8,5 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!