Jön a hideg nem tudunk annyit kint lenni? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
16 hós és előre félek mi lesz ha bejön a hideg.ha már fél órát bent elvan és játszik az nagy szó de utána jön a hiszti.semmi nem érdekli.csak az hogy kimenjen!próbálok neki mese könyvböl olvasni de elveszi és elkezdi rágni.utána hiszti.mit tegyek ,praktiák hogy ne gyomorideggel készüljek a télre.olyanok válaszát várnám akiknek szintén hisztisebb volt a gyerek ha nem lehetett kint.milyen benti programokat tudtok otthon?2013. aug. 28. 15:16
1/10 anonim válasza:
Miért ne mehetnétek ki ha hüvös van? Vadtagab vízhatlan ruha, gumicsizma. A lányiam élvezték azt is ha homokozni nem lehetett hanem mondjuk gyüjtötték a gezstenyét vagy csak csavarogtunk.
2/10 anonim válasza:
Szerintem is ki lehet menni attól, hogy nincs jó idő. Ha éppen nem zuhog az eső,a többi nem számít. Fel kell öltözni, és hajrá.
3/10 anonim válasza:
Ha nem szakad az eső nyugodtan ki lehet menni, csak melegebb ruha kell, ha úgyvan vízálló és ennyi.
4/10 anonim válasza:
16 hónapossal már lehet formabedobózni, labdázni, mágneses rajztáblán rajzolni, vagy csak hagyni, hogy ki-be rámolja a konyhaszekrény nem veszélyes részeit.
Hangszerek, búgócsiga, pohártorony mind-mind jó játékok.
Egyébként pedig mi is kimentünk minden nap, télen is, csak akkor nem ha zuhogott, vagy ha lázas volt a kicsi.
5/10 anonim válasza:
Csizmát és esőkabátot rá, hagy "tapicskoljon" a pocsolyában! A legtöbb szülő (legalábbis akiket mostanában láttam) nem engedi, hogy a gyerek összekoszolja magát, mászkáljon a pocsolyában! Nálunk ez nincs tiltó listán. Akkorákat kacag....
6/10 anonim válasza:
Első vagyok na az egy amiben nem engedtem a rózsaszínt az őszi ruha és az overál, tudtam, hogy úgyis nyakig sáros lesz:) Imádják a pocsolyát. Amit meg még a pocsolyánál is jobban szerettek a vékonyra fagyott jeget a tócsák tetején, amit be lehet törni a lábukkal, főleg ha az alján még víz van. Na én kevésbé szerettem...m de bajuk ne mlett, a mosógép pedig jól működik.
7/10 anonim válasza:
Mi mentünk ősszel/télen esősebb időben is. Úgy ahogy a többiek is írták. Engedd bele eső után egy pocsolyába, imádni fogja. Az én kisfiam lassan 5 éves lesz már, de a ami napig imád beleugrálni a vízbe. Szedjetek majd gesztenyét, levelet stb.
8/10 anonim válasza:
Lehet kimenni, amint írták, és lehet bentre beszerezni dolgokat.
Pl. szobahintát, vagy lengő létrát, nekünk van bordás falunk, illetve most vettünk egy ilyet:
9/10 anonim válasza:
azért az még messze van amikor már nem lehet kimenni. és fokozatosan hozzá fog ő is szokni,hogy egyre kevesebbet lehet kimenni. főleg hogy egyre korábban lesz sötét. ahogy nő okosodik is,és lehet hogy pár hónap múlva már jobban letudod foglalni benti dolgokkal is
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! biztosan nem voltam elég egyértelmű ezért elnézést kérek!tavasszal-nyáron reggel 9-12ig 14-töl 19ig kint voltunk vagyunk ezt szokta meg de mikor pár fok lesz ezt nem tehetjük meg.erre gondoltam.mikor már bejön a hideg nem hiszem hogy 4-5 órát kint leszünk.
2013. aug. 29. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!