10 hónapos babám néha megrázkódik, mintha a hideg kirázná. Mitől lehet ez? Aggódom nagyon.
Kisfiam 11 hós..Nála is előfordul. Pisilés előtt és után is megrázkódik
Egy ideig én sem tudtam mitől van,aztán összekapcsoltam a dolgot,ugyanis soxor a kezünkben volt amikor megrázkódott,aztán éreztem a meleget a peluson ;-)
Lehet nálatok is ez van
Merthát gondolom a nedves érzés a pelusban ezt váltja ki
Remélem tudtam segíteni kicsit megnyugodni
Köszönöm szépen a válaszokat!
Megnyugodtam kicsit. Azért jövő héten megmutatom orvosnak tanácsadáson.
Addig meg figyelem, hogy tényleg a pisi miatt van? De hogyan tegyem, nem látok a pelusba, és mikor megrázkódik, és akkor teszem oda a kezem, már nem érezni semmit. Hogyan jöttetek rá, hogy a pisi miatt van?
én 8 hónapos kislányom is csinálja párszor...a mama mondta,hogy ilyenkor pisil :-)
tök cuki
nem kell aggódnod miatta!!
Tegnap kipelusoztam, és láttam, hogy nem pisil, de csinálta. Szóval nem csak akkor csinálja!:(
Megfigyeltem, hogy ha eszik, és nem kér, vagy a szája szélén van egy morzsa és le akarja rázni akkor is így csinál. De csak pár napja jellemző ez rá, eddig nem csinálta. :((( Jövő héten lesz csak orvosunk. Remélem, hogy csak én fújom föl ezt a banális dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!