Akik éjszakáznak a babával azok hogyan birják túlélni a mindennapokat?
Gondolok itt a kialvatlanságra. Napközben "fittek" vagytok? Eltudjátok végezni a házimunkát rendesen, elmentek otthonról pl. sétálni a babával STB. Én olyan vagyok mint egy zombi komolyan.. 2 hónapos a babám van egy 6 éves fiam de napközbe olyan vagyok mint akit fejbe vertek. Sokszor szinte kisem mozdulok mert olyan fáradt vagyok. Szerencse, hogy a férjem sokat segit, de idegesit, hogy "nem tudok" a fáradtságtól élni a mindennapjaimat.
Ti hogy vagytok ezzel? Mit csináltok napközben úgy hogy éjszakáztok a babával?
Én hozzászoktam! Pedig nagyon rosszul alszik 20 hónapos fiam. Eddig talán egy hét volt, hogy teljesen végigaludta az éjszakákat. Én nem fekszem le napközben. Nem is bírok aludni nappal, hiába vagyok fáradt, meg ilyenkor behozom, amit nem tudok napközben tőle megcsinálni!
Van,hogy az 5. olyan éjszaka után, amikor csak 3-4 órát aludtam, reggel sírok a fáradságtól. De aztán összeszedem magam, hálát adok, hogy van egy egészséges gyerekem, iszom egy jó erős kávét, és indul a nap! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!