Most ugy érzem kihagytam valamit s vásárlásból! Mit kell venni egy újszülöttnek?
kisollo,orrszivo,szakàllka,cumi,cumisüveg,textilpelenka,làzmérö,kiskàd,fürdetö sampon,kisàgy,àgynemü,ruhàk(ezeket nem irom)
popsitörlö,pelenka,cumisüvegmoso,sterilizàlo (ki is fözheted làbasban majd a cumikat)
ezeken kivül szinte semmi az elsö napokban ez böven elég,aztàn sorjàba megvehetel még mindent ami hiànyozna.
Esetleg termosz ha mész valahovà tudd melegen tàrolni a tejet,persze ha szoptatsz akkor nem muszàly.
Késöbb szükség lesz egy két plüss,vagy csörgöre,müanyag kanàl,kistànyér,lehet hajkefe,ha hajas babàd lesz.
Ennyi jut eszembe(8 honapos baba anyukàja)
mi anno így idultunk neki, ez volt a listám:
hordozó, babakocsi, kiságy, esetleg bölcső, esetleg pihenőszék. pelenkázó, arra a tényleges műanyag vmi, amin a baba fekszik:), kiskád, kókuszmatrac, mellszívú, orrszívó, tejes lefagyasztós edény, kifőzős edény a cumisüvegnek, cumisüveg, cumi, mérleg, szoptatós melltartó, abba betét,
takaró, lepedők, hálózsák, törölközők, pelenka, textilpelus, törlőkendő, éjjeli lámpa, légzésfigyelő, vízhőmérő, fürdető, sampon, popsikrém, lázmérő, vatta, alkohol,
véletlenül rányomtam, bocsi, szóval még ruhák a babának:)
kb ennyi
amit még mindig kihagytam:)
melegen tartó kulacs, babahajkefe, babaolló, konyharuha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!