Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszer vagy gyerekital?...

Tápszer vagy gyerekital? Pro-kontra kérdés.

Figyelt kérdés

Most reggel és este iszunk tápszert. Mi a különbség a kettő között? Melyiket adjam neki - maradjunk a tápszernél, vagy nyújt valamivel többet a gyerekital? Most éppen 1 éves.

Vagy ha jobb a tápszer reggelire-vacsira, akkor a gyerekital mikorra van?

2009. okt. 30. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
milyen gyerekitalra gondolsz? babatejre, vagy gyümölcslére?
2009. okt. 30. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
tök mindegy, h melyiket adod:)
2009. okt. 30. 21:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Milupa gyerekital amit néztem. Ez a neve.
2009. okt. 30. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
az fini, a fiam szerette. kicsit kevesebb benne a kalória mint a 3as tápszerben.
2009. okt. 30. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Én akkor már a kettő közül tápszert adnék inkább. A gyerekitallal nem szimptaizálok, bolti tejet adtam a lányomnak egy év után. Amúgy mindegy, csk jó ha van napi fél liter tejalapu tápláléka.
2009. okt. 30. 22:18
 6/7 anonim ***** válasza:

jó, hogy erről beszélgettek, mert a lányom jövő hónapban egy éves lesz, és már nem akarom neki a 3-as tápszert adni, mert olyan nagy gyerek, nem akarom, h nagyon hízzon.. :(( Pedig egy kis örökmozgó, jön-megy, de 77 cm és 11,5 kiló.

Ezért gondolkodom a tejen, vagy hogy "visszaváltunk" 2-es tápszerre... de most hogy szóba került ez a babaital, a kevesebb kalóriájával...?? Jó kérdés. Na majd megkérdezem a gyerekorvost is, kíváncsi vagyok mint mond.

2009. okt. 30. 22:23
 7/7 anonim ***** válasza:
utolsónak: azért van benne kevesebb kalória, mert ugye már sok mindent eszik a baba, tehát ez a tejalapú kaját szolgálja "csak". és mégsem bolti tej,ha azt nem akarsz adni. a milpula immunofortisos is, szóval jó választás:) mikor ilyet veszek, a fiam szeme már csillog, ha látja a dobozt:)))
2009. okt. 30. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!